Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2012.01.11. 17:42 negymadar

Üdvözlet a szeles Brüsszelből (Manneken Pee Orban)

Címkék: eu kormány brüsszel manöken karikatúra négy pisilés leszarom piss négymadár szembeszél

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr713537500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2012.01.11. 21:36:56

Hát Sarkozy speciel nem a demokráciát, hanem a Sodexot meg a Suez-t védte a levele szerint :) Ez egyébként - becsületére legyen mondva - sokkal tisztességesebb eljárás.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kulfoldrol_dicserik_orbant_jobb_a_csod_mint_a_megszoritas.507313.html
"Mostanra teljesen világossá vált, mit akarnak a piacok. Miután kipukkadt az elmúlt évtized magán- és állami eladósodásból finanszírozott növekedési buborék, azt várják, hogy jöjjön az IMF, és takarítsa el a szemetet. Így a befektetők pénzüknél maradhatnak, az utca embere viszont kemény megszorításokra számíthat."

zserbo 2012.01.12. 10:37:29

Üvöltő szelekkel szembe pisilni veszélyes,de majd jön az országot megmentő libajnai az amerikai kiképzésével ,aki meg hugyoz ránk,sőt leszaja a magyar népet , sőt dicső múltja elég referencia a magyar nép elpusztításához.

zserbo 2012.01.12. 16:49:27

Ugye nem hitte el senki tényleg, libás bajnai hogy 1 évre azért ment ki az usába, hogy előadásokat tartson egyetemeken!? Ugyan miről??! Hogyan lehet libát lopni úgy hogy az áru is meglegyen és a pénz is megmaradjon? Ezt ott már rég tudják! A mi kis pislogónk azért ment ki hogy meghallgassa a parancsokat és teendőket!Sőt már aktivizálta magát ,megszólalt mint szakértő(persze kormánya alatt 20 milliárd adósságral szakértette az országot) Kap majd egy kis pártocskát, a külső passzátszelet már most neki fújják,aztán átveszi az ország irányítását ( gyurcsi haverja, az usa, az eu balosok, szoclibek segítségével) és megment minket!Újra itt lesz a demokrácia alé eu/imf/bajnai módra! Jó étvágyat hozzá . Csak gyomor kell hozzá ami megemészti

Silcon 2012.01.14. 21:44:13

Alakulnak már a dolgok.

Bajnait betolta a pályára a Clinton klikk. (Kisebb probléma, hogy demokrata bukó van kinézőben az USA-ban az idén, választás nálunk meg két év múlva lesz.) Van olyan Men in Black-es villantójuk, amivel ki lehet törölni kormánybiztosi és miniszteri pályafutásának emlékét Fletó mellett?

Schiffert kitúrták az LMP vezetésből - ugyanis ellenezte az összeborulást az MSZP-vel. Önként lemond, persze. Innen egyenes út vezet az SZDSZ 2.0-ig.

Horizont 2012.01.15. 14:28:31

Orbán imádta a dakota közmondásokat (vagy csak mondták?:D) pedig megtanulhatta volna az egyszerű paraszti észjárást (is). Szél ellen nem pisilünk mert elázik a cipőnk:)Most tocsogunk!
@zserbo: @Silcon: Ennyire nem vagyunk fontosak Amerikának szerintem. Vagy ti hallottatok valamit?:)

Silcon 2012.01.15. 22:53:23

@Horizont: Este kiballag a bácsika, kisvártatva visszajön vizes nadrággal. Kérdi az asszony:
- Esik?
- Nem, fúj.

A Suez pl. a Compass Lexecon képében olyan amerikai tanácsadócéget céget alkalmaz, amelynek kapcsolatai a Clintonékig érnek. A kis pénz is pénz, a négy mancs is kicsinálta a libamájüzletet, ma már erősen valószínű, hogy nem nálunk készült videofelvételeket felhasználva.

Orbánék a fejükbe vették, hogy a közszolgáltatásokat apránként visszaveszik köztulajdonba. Ez az áram, gáz, víz, csatorna esetében valószínű, hiszen ezek a szolgáltatók kvázi monopolhelyzetben vannak. Párhuzamos közművet senki sem fog építeni. (A hírközlésre ez ma már nem igazán áll.) No meg ez nem kifejezetten űrtechnika. Volt a NatGeo-n egy sorozat, a "Víz háborúja". Abban foglalkoztak a vizes multikkal. Valamelyik dél-amerikai országban komoly lázadás volt, de pl. a kanadai Moncton városa is kirúgta a multit. No meg Párizs is a Veolia/Suez duót. Csak ugye amit szabad Jupiternek...

Itt se az MNB törvénnyel stb. van baj, hanem az eddig szépen csorgó pénzek eltérítésével. Fletóék bármit tehettek (2006 ősze azért durva volt), nem történt semmi, mert ment az üzlet. A kutya nem féltette a demokráciát amikor ők is növelték a monetáris tanács tagjainak számát.

zserbo 2012.01.16. 00:32:53

Ezt végig olvasva kiderül bajnai múltja,nyugattal való összeköttetései,ne csodálkozzunk semmin ,,baloldal nagy magabiztonsága és a kormányra kerülése választás nélkül,mind ez demokrácia nevében,,ha vissza gondolunk az eu-ba való lépésünk idejére ,szinte titkolták az eu-val járó közre működési szabályait ,törvényit,elintézték annyival ,hogy Bécsbe lehet cukrászdát nyitni , felemelkedés lesz ,demokrácia lesz ,és egyik se lett igaz .Euba való lépésnél a választóknak hazudtak .Ujra becumiztatták a népet.Bajnai trónra vissza tolásánál a választókat nem lehet megetetni,mert bajnai 1 évig megmutatta mire képes.Őszintén semmire se képes, 20 milliárdos adósságot felszedte a választási ciklusig az mszp-szdsz kormány meg ne bukjon hogy a csődöt elkerüljék,választás utáni helyzetet ők idézték elő, következő kormány (Fidesz)vergődésén röhögnek ,mert hátuk mögött ott van támogatójuk.Ha bajnai vissza kerül kormányra ,az összes szocit barátait vissza helyezi kormányra ,,már gyurcsany mondogatja ,ha vissza kerülnek mindenkit bebörtönöznek a bűnöző szoci barátjaik ellem megszűnik az eljárás , lesz népirtás nyugat segedelmével demokrácia nevében..

hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon

Horizont 2012.01.16. 16:05:05

@Silcon: A víz háborúja igaz!A többihez csak az a véleményem, hogy soha nem tudhatjuk mi megy a háttérben igazán. Sejtjük, de az nem teljes.Jó meg nem megy, azt meg érezzük:)
Négymadár posztja ettől függetlenül telitalálat és nagyon humoros:))

@zserbo: Miért pont Bajnait találtad meg ezzel a mély ellenszenveddel? Nem (csak)ő az első a sorban:)
Azt se felejtsd el, hogy Orbánnak már felező idő van, mindent már mégse lehet az előzőekre fogni.Isten ments, hogy mentsem őket, de a mentegetést egyik sem érdemli meg:)
süti beállítások módosítása