Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2013.12.31. 19:53 negymadar

Boldogságos új évet kívánok!! NÉGYmadár!

Címkék: magyarország györgy új karikatúra németh boldog évet négymadár BUÉK

bu_k2013kicsi_1388515902.jpg_567x5627

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr195719334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2013.12.31. 20:45:06

Gratulálok, jól összeszedted :)
Nem kell félni? Ebben nem vagyok olyan biztos!
Legyen szebb? Én már annak is örülnék ha nem lenne rosszabb! De lesz! Választunk :(
De azért boldog új évet neked is Négymadár, köszönjük az egész évedet! BUÉK!

Wendég 2014.01.01. 09:47:37

Ballib szoci bajnai gyf szemmel nézve ilyen volt a mult év .....tudott hogy a ballib szocik feledékenyek ,semmire se emlékeznek mit tettek 8 év alatt,,,emlékeztessük őket:Mszp gyf bajnai meseházi beszélgetik a 2013-s év sz@r volt,azok a vörösbárók elégedetlenkednek havi szintem több milliós jövedelmet vágnak zsebre,,mi kéne még nektek hazug firkászok.Ha 8 évet nem raboltátok volna végig az mszp-szdsz kormányotokkal nép igennel szavazott volna rátok.Magyar nép az mszmp-mszp-szdsz kizsákmányolóknak türt el legtöbbet ,2010-ben mondott ELÉG VOLT.Tényleg vörös bárócskák (gyf bajnai meseházi füves együtt werber shalom elvtárs)lenin nem támadt fel nektek,még a mauzóleumból is kidobták ,de a helyére kutat furtak akik 100 évig nyalták az alfelét most öblögetik a szájukat azok a kommunisták akik másokra osztják a saját nevüket.

Wendég 2014.01.01. 09:50:31

Elmond,hatjuk jó volt a 2013-év,végre nem volt rezsi emelés,van csökkentés.Nem kellett rettegnünk hogy az államcsőd bekövetkezik,,mint a bajnai idejében 2 hétre voltunk a csődtől.Az eu végre nem baxotat bennünket szocik nem találnak fogást a Fidesz kormányon, kikerültünk a deficit eljárás alól eus pénzek lehívásának nincs akadálya,kikerültünk a világ szabad piacára ami nagy szó.Mszp béreket nyugdijakat jövedelmeket csökkentett,végre a 2013 választás után nem csorbították a jövedelmeket.Stb.

Silcon 2014.01.01. 11:21:02

BÚÉK!

A Naprendszer Föld nevű kaszinójában már bontogatják az új paklit, jön a következő (fel)osztás.

Élj izgalmas időkben! (Bár ezt eredetileg nem szerencsekívánatnak szánták a kínaiak, de nem sokat tehetünk ellene.)

Horizont 2014.01.01. 11:21:15

@Wendég: Sokat ihattál az éjjel és nagyon másnapos lehetsz :) Ja és elfelejtetted levenni a narancsos szemüvegedet. Nem is látsz az orrodig sem, csak Orbánig meg a Fideszig :)Örülök azért ha neked minden jó volt. Szegény te......

Horizont 2014.01.01. 13:03:59

@Wendég: Isten ments! Nem szeretnék veled semmilyen közösséget vállalni! :DDD
Most én is tegyek fel neked valami vicceset Orbánodról? Nem kelek versenyre Négymadárral, mert ő jobb! Tudod Orbánon és Bajnain túl is van élet:) Sőt Orbán nélkül meg pláne! Remélem bebizonyosodik idén :DDDDDD

Wendég 2014.01.01. 21:01:09

Bizonyára a köpönyegforgató nagy nemzeti vonára gondoltál ,helyeteket megtaláltátok már túl se kell mennetek a dk-n,Ásotthalom az a hely ahol egymásra lelt vona-gyurcsany ,azzal a gyf-l ált össze aki csődbe kormányozta az országot,igen muris lesz ahogyan vona elszámoltatja a koalíciós dk-s pártját ,mivel mindig az elszámoltatáson lovagol:)))) .Jó verő legényeket talált gyf a jobbikban.gyf találékony mindig tudja kikkel kell összeállni .

Wendég 2014.01.01. 21:13:07

Vona ne reménykedjen, ha a gyf bajnai meseházi koalícióval összebútorozik majd az mszp ballibnek ő ossza lapokat.jobbik hátán az mszp mászik be a kormányzásba,de vona jó lesz ha elgondolkozik ,mert az mszp ballib a koalíción belül összefog a jobbik-vona ellen és kigolyózzák.gyfnek bajnainak meseházinak füvesfiúnak jobbik csupán eszköz.Tv-ben láttuk ahogyan dúró a lampert mónival összefogva támadták a kormányt ,szinte egymás szájába adták a szót,,,hát igen a jobbikban menekültek a csalódott agresszív mszp-k

Alhazred 2014.01.03. 13:55:51

nagyon béna troll vagy wendég

Wendég 2014.01.05. 06:41:07

@Alhazred: Nem tudod megcáfolni az írásom ,személyeskedsz,,mszps stílus....Vona azt hiszi ha összeáll koalícióra lép bármelyik baloldallal akár az lmpvel majd kormányoz ,vonát azonnal háttérbe szorítja a gyf bajnai együtt füvesfiú lmp.Hatalmas gyűlölet hatalomvágy a vona-jobbik eszét elveszi,,mszp ballib pontosan a koalicós becsalogatást kínálják fel vonának hogy letudják maguk alá gyűrni hatalomba visszatudjanak jutni,mszp ballib kettős győzelmet remél..Orbánt buktatni a jobbik segítségével ,közben a jobbikot legyűrje,mert koalíción kivűl nem bir a jobbikkal...Jó lenne ha vona elgondolkozna ezen.

hátmármindennicknévfoglalt 2014.01.05. 15:54:50

@Wendég: kedves wendég, egyetlen szavadat sem lehet megcáfolni. És nem is érdemes.

alte trottel 2014.01.07. 00:04:55

@hátmármindennicknévfoglalt:
Ne etesd a trollt mert elszemtelenedik. Igen, még ennél is jobban.

Wendég 2014.01.10. 10:52:24

Bajnai Gordon hazament, Gyurcsány Ferenc hazajön – a törzs öregjei újra békét teremtettek a szanaszét húzó, a kiéhezés szélén álló ballibek között. Teljesen lényegtelen, hogy az elmúlt 15 hónapban az elkúrást művészi szintre emelő Bajnai számára semmi egyéb lehetőség sem akadt 2014 elejére, a megoldást ugyanazok hozták, akik az elmúlt két évtizedben mindig ott voltak a baloldal diadalainál, illetve az elmúlt lassan tíz év folyamatos katasztrófáinál. Áprilisban menetrendszerűen érkezhet a következő ballib mszps pofára esés.

2019.09.06. 03:56:02

PROGNÓZIS 1994-re 2018 ra is bejön!

Az időjárás a megszokottnak megfelelő lesz. Nyugat felől, továbbra is lassú lehűlés, kelet felől a beáramlás fokozódik. A körülmények rossz egybeesése esetén, az Ukrán Front betörése várható. A Forint hőmérséklete tovább csökken, mínusz három, mínusz tizenöt fokkal, A légkör feszültsége növekszik, alsóbb rétegekben a nyomás emelkedik. Meleg napok, társadalmi viharok, golyózápor várható! Jég, és rendőrverés gyakran előfordul. (Május végéig 462) Az időjárás választás után, balra fordul. A bankkölcsönök befagyása, az életszínvonal süllyedése várható. A széljárás változó lesz. A szélkakasok elszédülnek, a köpönyegforgatók, elfáradnak! A szélviharok sok hazugságról letépik a leplet, a gyökértelenek ki fognak dőlni! Az elhidegülés először a vezetők, és vezetettek között érződik majd! Később a felül lévők, reszketni, alul lévők kimondottan fázni fognak! Az elhidegülés korán beköszönt, és tartós lesz. A hajléktalanok meleg levest, a hajlékosok meleg vizet se kapnak majd! A Máltai Szeretet Szolgálat, a fagyoskodók megsegítésére, máltai meleg levegő behozatalának megoldásán fáradozik, de vitái vannak a kormánnyal, a meleg levegő, VÁM és ÁFÁJA körül!
Egyes felelőtlen-meggondolatlan, múlt ködén merengők Moszkva felé kacsingatnak, de Moszkva csak a maga hidegéből tudna adni, jelenleg! A Moszkván túl tekintők, a felkelő nap országától várnának enyhülést, de mint tudjuk, az messze van, és nap feltekor szintén hideg szokott lenni.
1994. jan. 28 Éjszakmagyar, napi hazugság!-ban megjelent

2019.09.06. 03:59:19

A remete jövőképe!

Annyi jövőtök lehet, mint nékem a kilencven évemmöl! Lehet akár tíz, de löhöt, hogy kettű! Vagy a színes erdei lombnak! Az őszi fagyok eljövetelitűl függ! Sok szédült kakas, mégis úgy kapar, mintha a szérűn vóna csépléskor! Nem gondúl a lakodalmas hétvégivel, amikor metélke tekeredik a lábára, oszt asztalra kerül, húslevesbe! Vagy forró zsírjába sül, egy rakéta nyomán! Az örök világosság fényeskedik néki, azt hiszi a nap, esik a fejire, Ű meg hamarabb elfüstől annál, mint a pap lóbál néki a templomba! Mindig több pénze vót, mint esze!
Szép jövőt hoz az es, hogy gyereki márcsak a nagyon gazdagnak, meg nagyon szegénynek születik! Az, egyiknek, mert telik rá, másiknak meg esze nincs elég! A közös bennük, hogy egyik se szeret, akar dógozni! De ha, nincs aki dógozik, a másik mivel fog kereskedni, uzsorázni! Kitűl, mibűl lesz a segíly? Mert magyar mán nincsen mutatóba se, aki dógóni hajlandú vóna! Elhúzott kűfődre, ahol megfizetik a dógozni hajlandóságát!
Szóval fényesek a kilátásaitok, mint vak jósnak az éccakai ködbe, novembörbe! A jár jól, amék rögtön meghól, nem köll kóborolnia ennivaló után, a felperzselt fődön, ívóvíz, falnivaló nékül! Addig gyűjt, mintha magával vihetné, vagy utóda örökölhetné! A telhetetlenséget, amit ű is örökölt! Egyebet nem! Úgy jár mind, mint az aranka! Halálba szíjja gyökértelensége után, a másikat, hogy utána pusztul, de magja nem kell ki jövőre, mert jövő nem lesz néki se!
Csak a györekeket sajnálom, értem nem kár, éltünk elögöt, oszt mindent felfaltunk, elpusztítottunk, amiétől élhető vót a világ!
2017-01-03
süti beállítások módosítása