Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2013.10.22. 16:37 negymadar

Báránybőrbe öltöztetett birkák.

Címkék: farkas orbán fidesz magyarország kormány birka karikatúra hatalom leszarom kétharmad négymadár békemenet

b_kemenet_1382452519.JPG_1181x1691

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr105592561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2013.10.24. 22:58:22

Hja kérem, az általános választójognak vannak mellékhatásai is. A cenzus meg olyan nemeurópai dolog, fúj.

Összefogást! (Vagy az nem itt volt?)
www.youtube.com/watch?v=pIb8nKNtRyo

A szabadalmi hivatal befogadná Fletót perpetuum mobile-ként? Teljes mértékben önjáró és sehogy sem lehet leállítani.

Azt hittem, hogy az év durranása a Bajnai - Dopeman csörte lesz, amíg nem láttam ezt: www.youtube.com/watch?v=fYHSTbCBbno
Figyelmeztetés! Csak akkor nézze meg, ha az elkövetkezendő órában nem lesz szüksége arra, hogy min. 5 percig komoly képet vágjon!

Wendég 2013.10.27. 03:57:20

Mindenkinek tudni kell hogy a gyf hívei maradnak a baloldalon ,nem jönnek át a jobboldalra bármilyen hangos a civódásuk,gyanus terelő műveletnek tartom az egész baloldali műcirkuszt ,ennek mögött sokkal ütőbb fordulatra készülnek ,szóval ne higyjünk az mszpnek.Okvetlen menjünk el szavazni ,ne legyünk magabiztosak ,baloldal orvul támad ránk ,szemünkben igéri a jó létet közben láttuk a 8 év eredményét mit tettek a nemzettel,ravaszak képmutatók. Ne üljünk karba tett kézzel ,mindenki menjen szavazni 2014-ben aki él és mozog,a nemzet sorsáról van szó a gyerekeink jövője a tét.Ne hagyjuk cserbe Orbán urat ,mellette a helyünk .

Silcon 2013.10.27. 21:12:35

Alakulnak a dolgok, az MSZP-E14-PM-nek lesz pár ellenfele, köztük a DK. Nemsokára röpködni fognak a kígyók-békák. Fent említettek egyszerűen nem értették meg, hogy Fletót nemcsak a hatalom megszerzése inspirálja, hanem magában a taktikai harcban is örömét leli. Rosszul közelítik meg a problémát.

Silcon 2013.10.27. 21:34:50

Ara-Kovács Attila és Kálmán C. György otthagyja az együtt-PM-et, mert támogatták a székelymenetet.

Egyet kérek: mutasson akármelyik oldalról egy olyan szlovák, román stb. politikust, amelyik nem áll ki nemzetiségeiért. Őszintén, mi ez a gyűlölet? Hihetetlen. Elképesztő. Józan ésszel felfoghatatlan.

Még az MSZP is megváltoztatta ez irányú álláspontját.

Wendég 2013.11.03. 04:10:05

A Fidesz azért nyer, mert a nemzeti érdekek és értékek mentén politizál szemben a kollaboráns baloldallal, amelyik erre képtelen. Huszonegynéhány év alatt sem tudott átvedleni a felkelők holttestein szovjet tankokon (holnap lesz november 4-dike) átgázoló hazaárulók pártjából nemzeti elkötelezetté. Egyszerűen a genezise akadályozza. Az már csak hab a tortán, hogy ahogy erre képtelen, ugyanúgy képtelen egy karizmatikus, alkalmas vezetővel előállni, ha végignézünk az eddigi miniszterelnökein és jelöltjein hát vagy a sírás vagy a röhögés rázza az embert, a pufajkástól a videóhamisítóig.
süti beállítások módosítása