Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2012.01.08. 15:21 negymadar

EU ülésrend (etikett)

Címkék: orbán fidesz magyarország eu kölcsön imf karikatúra tárgyalás négy leszarom négymadár barroso lagarde

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr563528756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2012.01.08. 15:47:02

Ki gondolta valaha, hogy ezt is megérjük:(
Orbán Viktor tuti, hogy nem:)

Silcon 2012.01.08. 18:25:47

Nem probléma, majd jön XY (Bajnai, Bokros, akárki), aki szó nélkül, rohammunkában végrehajtja a demokrácia helyreállítását, úgymint: különadók és az egykulcsos adó eltörlése, egészségügyi és szociális reform, stb. Aztán 50 év múlva ahogy szoktuk, szobrot emelünk elbukott forradalmárjainknak. Mert egy percig ne gondolja senki, hogy az az EU, amelyikbe belefért a benesi kollektív bűnösség, Sólyom kitiltása a szlovákoktól, a franciaországi cigányok kizsuppolása, mindezt a demokráciát védelmében teszi.

Apropos, a németek kártalanítják a *magántulajdonban lévő* atomerőművek bezárása miatt veszteséget szenvedő befektetőket? Ott is van különadó, csak fűtőelemadónak hívták (mert az erőműbezárás miatt előbb nem fizették, majd ha jól tudom eltörölték).

zserbo 2012.01.08. 23:19:38

Még az eu Orbánt piszkolja ,addig magán nem látja szart.....

zserbo 2012.01.08. 23:24:27

Még az eu Orbánt piszkolja ,addig az eu magán nem látja szart.....

zserbo 2012.01.09. 08:28:05

Nem kell siránkozni már a kijelölt utódot(libanai Elvtársat) ámerikában kiképezték,az elvtárs nyáron leckét adott usának hogyan lehet kilenc szorgalmas embert halálba kergetni ,hogyan lehet több ezer családot megnyomorítani ,hogyan lehet emberek a vagyonukból kiforgatni ,hogyan lehet kommunista pribékként nevet pártot változtatni ,hogyan lehet eladósítani egy országot kifosztani a demokrácia nevében .Hadi terv véghajtása csak idő kérdése ,látszik mszp tobzódásán.Kijelölt elvtárs a pártjával együtt türelmetlenül várja Orbán félre állítását , hogy az általuk gyűlölt magyarokat lövesse ,bebörtönözze, irtsa a demokrácia nevében.
süti beállítások módosítása