Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2011.10.03. 18:07 negymadar

Meglepi.

Címkék: fidesz gyurcsány hatalom meglepetés négy négymadár srek

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr563275843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2011.10.04. 19:20:49

Azért olyan nagyon nem lepődtem meg, de nem ez a "Nagy Ügy". 2006 ősze és az NBH az érdekes.

friczi 2011.10.04. 21:41:30

Az lenne a nagy ügy,ha a 2006 ősze és az előző ,valamint azutáni tüntetés szervezőket ültetnék le . Ez most sci-fi kategória . De eljön majd annak is az ideje .
Jaaa a károkozásokért és egyéb kiadásokért kik is fizettek ? Ja,hogy a közös adó azt is bírta.
Most teremtik meg a precedenst mindenféle jövendőbeli bírósági eljárásra . Az is hülye,aki azt hiszi,hogy a mostaniakat nem lehet majd megvádolni .

Silcon 2011.10.05. 20:08:10

@friczi:

Rongálókat is elítéltek, csak nem túl sokat. Épp más prioritása volt a rendőr uraknak, nem értek rá foglalkozni velük...

Meg lehet vádolni, csak fogást is kell találni hozzá. Kellernek nem sikerült, pedig próbálkozott rendesen. A Gyurcsány és Bajnai kormányoknak - bár ugye nagyon demokratikusak voltak -, mégiscsak sikerült altatnia a 2006-os és más ügyeket. Most meg persze direkt pártirányítás van. Gyurcsánynak különben sem jön be a mártírszerep, ahhoz túlságosan harsány.

friczi 2011.10.07. 16:51:31

@Silcon: Úgy tűnik,te is a rongálók pártján vagy,talán magad is részt vettél benne. Hát igen,ez egy szomorú történet . Mint a Keller féle is . Azok az ügyek mind törvényesek voltak,még ha erkölcsbe ütköző is volt mindahány .
Nem elég tisztességesnek látszani,annak is kéne lenni .
Amúgy Gyurcsány harsány-e vagy se,akkor is politikai indíttatású az egész és megrendelésre történik . Néhány közvéleménykutatásból is kiderül,hogy a többség is így látja .
Csak a teljesen Vaksik nem látják,meg még azt se,hogy mennyi baklövést csinál az imádottjuk . A lényeg,hogy felvegyék azt a kis alamizsnát,amit te is kapsz . A nagy lóvé csak a fönti s..gnyalóknak jár .

zserbo 2011.10.07. 19:52:38

Bakó tette a dolgát ,de megkésve ,2002-s választás után feltétlenül nem lett volna szabad halasztani .

Silcon 2011.10.07. 20:17:08

@friczi: "te is a rongálók pártján vagy"
Erre miből következtettél? Mert nem.

"erkölcsbe ütköző is volt mindahány"
A bíróság ilyesmivel nem tud mit kezdeni, ez tipikusan a választók dolga. Hornt pl. a múltja ismeretében választották meg, ezért nem is támadta senki. Volt egy kis pufajkázás, de semmi komolyabb.

"politikai indíttatású az egész és megrendelésre történik"
Ja, az LMP rendelte meg. Mint említettem, ez piti ügy, én inkább a többi kimenetelére vagyok kíváncsi.

"hogy mennyi baklövést csinál az imádottjuk"
Néha - ha nem figyelnek oda - pár jó dolog is becsúszik.

"felvegyék azt a kis alamizsnát,amit te is kapsz"
Valaki elírhatta a számlaszámot, mert nem kaptam semmit. Pár ezressel *kevesebbet*vonnak*le*. Azért az közröhely volt, hogy az átlagbér már belecsúszott a legmagasabb adósávba.
süti beállítások módosítása