Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2011.08.07. 19:08 negymadar

Azonosítás

Címkék: bank hitel frank karikatúra négy leszarom svájci uzsorakamat uzsora négymadár

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr153132201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vhjkgfknnlk 2011.08.08. 08:43:02

Miután a szégyenruhás választ kap a gondterhelt tekintetűtől, forduljon oda az azonosítandókhoz, de főleg a bankárhoz, és tegye fel nekik is a kérdést: Nos uraim, felismerik a felelőtlenül költekezőt?

Silcon 2011.08.08. 20:55:29

@vhjkgfknnlk: Kívülállóként az a véleményem, hogy ez az egész olyan balkáni módon van megalkotva. A jelzáloghitel arról kapta a nevét, hogy van egy vagyontárgy, ami elvehető, ha bedől a hitel. Az, hogy az áron alul árverezett lakás, autó stb. és a hitel értékkülönbözetét továbbra is követelik, nem korrekt eljárás. Ilyen alapon egy cég sem mehetne csődbe soha az életben. (Szia Wallis és Gordonka! Lehet fizetni a Hajdú Bét után!) Ez a bank kockázata. Egyébként miért is végez adósminősítést pénzért?

Egyszer az életben szeretnék már azon az oldalon állni, ahol soha, semmiért nem lehet elbukni. Az is jó húzás volt, amikor úgy privatizáltak, hogy $-ban számolva 8% nyereséget garantáltak az eladott cégre.

Silcon 2011.08.09. 12:24:18

A goldenblog meg "'%%!/+"%!"+!!!
A blog.hu szavazásához a bánatér' kell fácsés azonosítás???

Szóval bocs NÉGYmadár, de csak a szavazás kedvéért nem jelentkezek be a Zuckerberg birodalomba, ahogy semelyik másikba se.
süti beállítások módosítása