Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2010.06.23. 18:25 negymadar

A Dzsoli

Címkék: fidesz elnök schmitt köztársasági

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr702104551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spajzcetli 2010.06.23. 20:20:49

...Király!
Főleg a Palit hátulról támogató "Lap" a Pakliból!...
Na, lesznek még itt hamiskártyás mutatványok, meg játékszabály átírások! Amikor majd Király "üti" a Jolly Jokert...

Dzsugás Vili 2010.06.24. 20:18:32

Hát nekem erről a tök alsó jut inkább eszembe. Mögötte meg a makk felső...

lincoln ábrahám 2010.06.27. 20:03:42

Namost hány lapból áll a pakli?

Silcon 2010.06.30. 21:01:27

@spajzcetli: miért kéne ütni, ha egyszer nála van a távirányító :)
Fletó "uralkodása" alatt kissé elszigetelődtünk és Sólyomnak se volt erőssége a nemzetközi kapcsolatépítés. "Mindenki" Palija (4/3 ugye), ezen a területen pedig igencsak otthonosan mozog. Ennek számottevő előnyei lehetnek, pl. a szlovákok le is dobták az ékszíjat amikor rájöttek, hogy kissé egyedül maradtak a kettős állampolgárság elleni tiltakozással.

friczi 2010.07.01. 08:32:31

@Silcon: Azért kell ütni,mert régen is és most is ocsmányul távirányit.Rossz a memóriád. Az elszigetelődésben is ő volt a király,nem Fletó. Amúgy piszok sokan igen jó kapcsolatban vagytok Fletóval,a becézésből gondolom,szinte irigylem.Mindenki Vikije és Palcsi se mindenkié,mert az csak parlamenti 2/3,akármit is akar hinni bárki.
Az állampolgársági jog,teljesen jogos,szavazati jog nélkül.Amúgy csak szimbolikus.Szívesebben hallanék arról a sok jó intézkedésről amikkel ostorozták az előző kormányt,hogy nem úgy kell.Náluk volt a bölcsek köve,de ahogy övék lett a hatalom,elvesztették.
Amúgy érdek nélkül felesleges már nyalni,négy év múlva lesz a köv. választás....

Silcon 2010.07.01. 20:19:13

@friczi: Ezentúl Gyurcsányinak hívom (á lá álbróker).

Már megint ugyanaz a nóta. Az MSZP ócsóér' privatizált értékekért vett külföldi elfogadottságot. Hasonlítsd össze a környező országok és Magyarország privatizációs történetét és a végeredményét.

A Fidesz tanult Antall és a saját kormányának hibájából, hogy nem takarította ki a másik fél csókosait. Most megteszi. Az EU felállít bizonyos demokratikus korlátokat, nem lesz diktatúra. Bár Gyurcsányi és pártja is sajátos nézőpontból szemlélte a demokráciát.

Kissé belefáradtunk a szájtépésbe, most legalább történik valami, ráadásul elég tempósan. 4 év múlva eldönthetjük, hogy tetszik-e a műsor.

friczi 2010.07.02. 10:00:42

@Silcon: A végén kezdve...: belefáradtunk...tehát az állításaid ellenére fideszes vagy. Ezzel semmi baj nem lenne,de a többség vak.
Aztán a megszólításssal is baj van. Mindenkinek van rendes neve,még Viktornak is . Én így is nevezem,nem mondok semmi lekicsinylő gúnynevet. Bár sokan megszokták de én nem,hogy mindenkit lehet büntetlenül mocskolni,gúnyolni. Ha tetszik,ha nem ,ezt a jobboldaliiak próbálják meghonosítani. Nekik már régen megy. Stílus,maga,az ember.
Amúgy teljesen másra reagáltál,mint amit írtam. Nem baj,megszoktam már hogy vagy nem értik,vagy akarattal félreértik.
Tényleg nincs annyira szájtépés. Viktor nem igért semmit,be is tartja.Csak kritizált és most látszatintézkedéseket és hatalommegerősítéseket csinál. Önkormányzati választások után fog csinálni,olyanokat,ami már neketek se fog tetszeni. Most még nem mer csinálni semmit,mert félti a máris csökkenő népszerűségét.
A fidesz nem tanult semmit,ugyanaz a nyomuló agresszív,mint volt,csak most már a látszatra se ad.
Sokaknak nem kell négy év ahhoz,hogy kiderüljön,ami már az első időben is látszik,hogy meztelen a király.

óbébai 2010.07.02. 21:12:03

@Silcon:
"A Fidesz tanult Antall és a saját kormányának hibájából, hogy nem takarította ki a másik fél csókosait. Most megteszi. Az EU felállít bizonyos demokratikus korlátokat, nem lesz diktatúra. Bár Gyurcsányi és pártja is sajátos nézőpontból szemlélte a demokráciát."
Mint plédául mélyen tisztelt elnökünk mostantól. Gratula!
Ez egy kommunikációs tévedés. Ha nem izzadanak, csak annyit mondanak, teszem azt, hogy: "sikeres elnök, sikeres Magyarország", 1000 példányban 10x5 métereben, az nagyjából mindenkinek befogta volna a mocskos pofáját. És legalább tudnánk, hogy miről van szó.
süti beállítások módosítása