Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2012.10.12. 09:25 negymadar

Csók-puszi, Bajnai!

Címkék: magyarország béka négy leszarom négymadár Bajnau

bajnaibeka02_1350026639.jpg_1181x886

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr424834279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2012.10.13. 18:34:49

Megéri-e megcsókolni??:)))

Horizont 2012.10.13. 21:40:16

@negymadar: Inkább megcsókolnám:) Hátha.....Bár óvatosan kell bánni a mesebeli csodavárással!

Silcon 2012.10.13. 22:29:28

@Horizont: azért az elhíresült egy éves pünkösdi királyság előtt volt ám három munkás éve egy szemüveges pacák kormányában.

Egy komoly buktató van a Bajnai mögött felállni kívánó olajfa koalícióban: nem fog változni semmi az égvilágon. A főkolompos ugyanis az MSZP lenne, nélkülük nem megy. Az ebben résztvevők pedig beleragadnak a szekértáborok közötti harcba. Nem véletlenül hezitál az LMP. Meg aztán ott van a szlovák példa is, a túl széles spektrumú koalíció nem épp a hosszú kormányzás titka.

Horizont 2012.10.14. 16:06:25

@Silcon: ilyen öreglány mint én már nem hihet a mesében:) De olyan jó néha belegondolni, hogy megcsókolom a békát és előttem áll a szőke herceg fehér lovon. A mai helyzet annyira mélyrepülés, hogy az ember hajlamos a csodavárásban bízni. Csodák pedig nincsenek. Nálunk különösen.
Bajnai? Szerintem azért várnák annyian, mert amikor egy évig ő volt a fömufti az MSZP annyira be volt tojva az államcsődtől, hogy csodaként megtette azt amire soha nem képes, hogy háttérbe szorította magát. Így bajnaira úgy emlékszünk, hogy pártpolitika nélkül tette a dolgát. És mivel erre vágynánk most is ezt szeretnénk.Én egy párt nélküli baloldali érzelmű ember vagyok.nem szeretném az MSZP-t se igazán. De a Fidesz amit csinál ebben az újabb 4 évében úgy érzem,hogy már az ördöggel is cimborálnék csak menjenek már és jobb legyen valamennyire a fiataloknak.Így inkább maradok a békacsókolásnál:)

Silcon 2012.10.14. 18:41:04

@Horizont: Bajnai elé valószínűleg odatettek egy listát, hogy mit kell tennie. Elég kicsi mozgástere lehetett. Az MSZP-nek se volt más választása, a békát valahogy le kellett tuszkolni, ez még mindig kisebb presztízsveszteség, mint új választásokat kiírni - az ugyanis a kormányzóképtelenség beismerése lett volna. A hiányt neki sem sikerült tartania annak ellenére, hogy próbálkoztak keményen. Az adósságokat eldugdosták az önkormányzatokba és a költségvetési intézményekbe. Kifizetéseket is visszafogtak (pl. MÁV), így sem volt elég. Ezek tételek persze előbb-utóbb jelentkeztek. Itt van 1999-től a KSH mérlege: www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/krm/krm21206.pdf
Ez alapján Nem volt olyan nagy eresztés a Gordon.

A Fidesszel az a baj, ha csinál pár jó húzást, rögvest gondoskodik arról is, hogy legyen miért rugdosni.

Wendég 2012.10.16. 10:23:12

@Horizont: Hát csak szavazd vissza ,de ne csodálkozz ha ez a gyalogbéka tovább nyesegeti a nyugdíjad,,annyira feledékeny vagy (az öregség már ilyen)hogy bajnai 2009-ben gyorssegélyt kért az eutól amit megkapott az ország ne jusson csődbe gyf és az szdsz csődbe vitték az ,de ennek kemény feltétele volt amit bajnai elhallgatott.13 havi nyugdíjak 19000ezer ft a családi pótlékok a közalkalmazottak fizetéseinek elvétel megnyirbálása.Bajnai a saját cégeit vitte csődbe , 9 ember halála a libásoknak még mindig adósa 5-6 milliárd forinttal,egyetlenegy jó hasznos lépése nem volt ennek a gyalogbékának.Orbán nem tetszik mert nincs gázáremelés ,nyugdíj emelések vannak ,orvosok kórházi dolgozó fizetés emelést kaptak ,hamarosan a tanárok is.Orbánék fizették a máv a tűzoltók elmaradt bérét ,bajnai miért nem fizette ki a gyf hátra hagyott adósságát ha már neked annyira jó.Mszp-szdsz felszedték a hitelek ki nem fizetett csekkeket hagytak az Orbán kormányra és elvárnátok hogy kánaánt teremtse ,,hát ha bajod van azt keresd gyfen-bajnain.Baloldali gondolkozásukat esze a kádárista eszmétől nem mentes

Horizont 2012.10.16. 16:51:13

@Wendég: Mindenkinek van egy "saját" békája! Amit vagy megcsókol vagy lenyeli:) Te az orbános békát csókolgatod egyfolytában én meg mást. Ennyire egyszerű. És hagyd már ezt az ellenzékben nyomott fideszes libás dumát, meg hogy hány százan lettek öngyilkosok miatta. Olyan szánalmas.

Silcon 2012.10.16. 17:02:02

@Horizont: a libás dumáról csak annyit, hogy úgy fest, de jure rendben van a dolog. Legalábbis bíróságon még nem buktak el vele.

Viszont gazdagítja emberi mivoltáról alkotott képünket.

Horizont 2012.10.16. 19:08:47

@Silcon:
Minden főállású vezető politikusunknak vannak saját "libái" !! Miről is beszélünk akkor?

Silcon 2012.10.16. 20:19:24

@Horizont: arról, hogy ki tudja jobban rendben tartani a baromfiudvart. Bajnai miért nem valósította meg világmegváltó terveit Fletó kormányában? Tudtommal nem kényszerítették, hogy beleüljön a miniszteri székbe, ha szerinte rosszul mentek a dolgok, akár fel is állhatott volna.

friczi 2012.10.16. 20:44:50

A jobbikot kivéve bárki jobb,mint a ovis .Ő nem rendben tartja a baromfi udvart,hanem szélnek ereszti őket .Lassan levágja ami marad azt is .
Még kárál itt pár csupasznyakú kappan de már nem sokáig . Amúgy a nyugdíjamat ha el is vette, nem úgy mint a magánt, amit aztán más úton odaadott nektek,morzsaként . Az igazi nagy lóvét ők tették el .
Már nyírjátok a békát ...jobban féltek tőle, mint Gyurcsánytól .

Silcon 2012.10.16. 22:15:56

@friczi: tévedés, nem félek tőle, csak nem hiszek neki. Nem ugyanaz. Meg azért van itt más apróság is. Egy személyben akarja megváltoztatni az országot? A kormányzáshoz jó sok ember kell és nem lehet mindig, mindenben fogni a kezüket, jönnek az érdekek, főleg, ha több pártból kell összeválogatni őket. No meg ahonnan a pénz csorgott, oda utána adni is kell valamit.

Lobby: euroastra.hu/node/65280
Balra a rovatoknál legfelül van tőle más is: Advocatus Diaboli. Érdemes beleolvasgatni, már ha van rá ideje az embernek.

Ceterum censeo Manyup esse delendam.

Wendég 2012.10.17. 02:42:45

@Horizont: Sértődés ne essék ,hisz a megtörténteket vázoltam fel,nem titok az egész ország szenved a gyf-bajnai jótékonyságától és most a hívei Orbánt ostorozzák érte.Bajnai 1 évig volt miniszter ,,nem szavazott rá a nép mert az egy év felért tíz év népnyúzással,hogy kibeszéljük ,még szép ,választás előtt kell ezt tenni ,nem utána jajgatni mint tudatlan.1 év alatt bajnai ugyan miért adósságból élte túl a csődöt,következő kormány ciklusára ráhúzta ,ja igy még a bolond is tud kormányozni."Szakértői" kormányban (gyf)volt miniszter,milyen szakértő az aki nem ért hozzá.Azé az embereket ne nézzétek hülyének ,hisz bajnai 2010 után 2 évig hallgatott ,eltűnt ,nos az emberek tudják hogy USÁBAN a klitonné készítette fel az Orbán kormány buktatására,bajnait pénzel tömi,majd bajnai körül hirtelen csend lett,mert rájöttek hogy a háta mögött nincs támogatottság mint választók .Igen ám meseházi kezdett hangoskodni ,kiderült hogy meseházi Obama támogatja segíti pénzeli kormánybuktatásra,szóval USÁNAK mindegy melyik vörösbárót segíti a kormányszékben csak hozzá jussanak a magyar földekhez édes vizekhez erdőkhöz.Szocik minden nemzeti vagyont képesek külföld kezére játszani ,nem nemzetiek.Orbánnak egyetlen bűne van hogy nemzetben fenn maradásban gondolkozik ,kormányzása nehéz mert az előző kádári utódok tönkre tették az országot ,ha ezt nem értik meg az nem magyar .Szocik az szdsz (kunce is megszólalt a napokban)lejáratták magukat 8 év alatt ,,,több forumot olvasok ,beírók nagyon ostorozzák a szocikat az szdszt,nem hiszem hogy a baoldal fel tud állni ,,,esetleg a jobbikkal köt szövetséget.minden elképzelhető.Ma hallottam élő beszélgetést az egyik oldalon beszélő chat szobában Miskolci személy mondta el,hogy ma okt.17 tüntetés lesz Moiskolcon az avastelpen ,a jobbik cigányok mszp dk lesz jelen ,a jobbikosok(szó szerint mondta a helybéli)cirkuszra készülnek ,balhéznak ezért imádkozik a jobbik legyen balhé.

hátmármindennicknévfoglalt 2012.10.18. 21:59:10

Totális a bizalmi válság, már csókolnivaló csúf béka sincs igazán - akkor lesz rend, ha a rablólovagok lordokká nemesednek. Az is szar lesz de legalább nem érem meg.
süti beállítások módosítása