Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2012.03.30. 09:50 negymadar

FIDE Z

Címkék: fidesz kormány plágium karikatúra hatalom lemond elnök schmitt négy pál leszarom köztársasági négymadár

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr534349640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wendég 2012.03.30. 11:02:47

Ne örüljetek ,Schmitt nem mond le :)))

Sok elvakult gyűlölködő elgondolkozhatna hogy Schmitt Pál nem önmagát nevezte ki doktori címre, megirt egy pályázatot ,melyet magas rangú egyetemi docensek dékányok döntötték el a doktori cimre alkalmas e.Ez éppen olyan ha valaki tanul bármit tökhülye hozzá mégis egyetemre engedik az illetőt ,,Talán gondolkozni kéne sok köpködőnek , mert ők is megkapják gyülölködő doktori cimet .

Schmitt Pál-nak lennék feljelenteném a volt doktori cím adományozóit és mostani egyetem doktori cím elvevőit.Schmitt Pál megírt a pályázatot ,melyet az akkori bizottság elfogadott ,nem lefizette őket,nem libáért kapta , mostani bizottságnak nincs joga felülbírálni , nincs joguk Schmitt Pált rágalmazni,az egyetemi elbírálókat elő venni .politikai lejáratás az egész ,tanácsolom Schmitt Pál-nak ne hátráljon meg , ne mondjon le ,hisz politikai játszma megy körülötte,harsányan pocskondiázók mindent elkövetnek hogy az országunknak kárt okozzanak.

Wendég 2012.03.30. 11:09:19

Ezt az egész mocskos ügyet akkor érti meg az ember, ha tudomása van arról, hogy e mögött is a rombolás imádata áll, a rend és a tisztesség gyűlölete. A lázadó patkányok szellemi örökösei. Itt a fórumon pedig azoknak csicskásaik.

friczi 2012.03.30. 14:16:42

Költői a kérdés, tudja mindenki a választ: Orbán Viktor találta ki őt, és tálalta fel nekünk, embereknek. Szabadsága idején, állítólagos bulgáriai nyaralásáról üzent az országgyűlésnek: tessék Schmitt doktorból köztársasági elnököt csinálni!

Orbán és kormánya most igyekszik úgy tenni, mintha semmi közük nem lenne Schmitthez.

A főpolgármester szerint nem az államfőnek, hanem az országnak okozott igazi kárt az, aki kirobbantotta a plágiumügyet.
Még a végén mindenki hibás,még a mozgatott báb is,csak a bábos nem .

Ha már elkövette...
Normális ember nem megy a napra ,ha vaj van a fején . Ő meg aztán beleállt rendesen . Még hogy köztársasági elnök .
Hol volt ez az ember eddig ? ..Sokkal tisztességesebbeken is elkövettek karaktergyilkosságot,még alap nélkül is .
Azt hitte nem derül ki ? Viktor is éghet mint az a bizonyos birodalmi épület . De vastag a bőr a képén...kimagyarázza . Pali is azért nem mondott le,szerintem,mert Viktor nem engedte .

Lehet,hogy nem mond le,mert ki mondta,hogy érettségivel nem lehet betölteni azt a magas beosztást .
Nem elég tisztességességet prédikálni...úgy is kéne viselkedni ,nem csak a pórnéptől elvárni .

Silcon 2012.03.31. 10:32:45

@friczi: azért én emlékszem még azokra az időkre, amikor egy bizonyos ember kapcsán a ballibbantak retorikai csúcsteljesítményről értekeztek. Még ha nem is doktori szinten.

A dolog nem egészen így áll, mint ahogy lefestik, ebből a maflásból kapott rendesen az ország is, nemcsak a Fidesz. Olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szaga van a dolognak.

Amennyiben tényleg ír egy új PhD-t, akkor tanulhattok tőle egy kis küzdőszellemet is.

hátmármindennicknévfoglalt 2012.03.31. 13:39:57

@Silcon: Mert jellemet nem. Egyébként PhD átlagembernek minimum két év (inkább három) és akkor még a végén félvállról veszi az aláírni valóit - mi lesz így velünk?
Mellesleg aki írt már efféle anyagot és sikerrel védte, az mind szégyenli magát, külföldön négy évig azt hallották (tőlünk) hogy hazug féreg a magyar miniszterelnök (igaz volt) mostantól az lesz, hogy csaló a zemberek embere - és az is igaz. Ha ilyen az élboly, milyen a helyzet lejjebb?

Silcon 2012.03.31. 14:07:15

@hátmármindennicknévfoglalt: "félvállról veszi az aláírni valóit"
Eddig hogy vette? Egyébként az olimpiai mozgalom története témában - aminek NOB alelnökként is részese volt - itthon valószínűleg nem sokan tudnak többet nála.

Tragedy 2012.03.31. 17:48:57

@Silcon: @Wendég: a szokásos mellébeszélés és relativizálás.
SkiccPlagi egy csaló tolvaj. A kitalálója(főnöke) is tolvaj, kicsit magasabb szinten.
"... itthon valószínűleg nem sokan tudnak többet nála." Erre azért ne köss nagy tétekben fogadásokat. Kell a lelkednek a handabanda, hát ne fogdd vissza magad.

Silcon 2012.03.31. 18:39:19

@Tragedy: nincs relativizálás, olvasd el: negymadar.blog.hu/2012/03/07/plagiumbizottsag_hamar_munka_sosem_volt_jo/fullcommentlist/1#c16215597

"Plagi egy csaló tolvaj. A kitalálója(főnöke) is tolvaj"
Ha ennyire egyértelmű a dolog, jelentsd fel őket. A mentelmi jog ugyan most még megvédi őket, de így nem évül el a dolog. A mentelmi jog megszűntével élesedik. Ha ezt nem teszed meg, elévül, mint a Nomentana ügy.

"Erre azért ne köss nagy tétekben fogadásokat."
Van hely bőven, jöhet a lista.

Tragedy 2012.04.02. 19:57:36

@Silcon: gyerek vagy te még. Már megtették, de te akkor még a csattogós lepkét toltad. Hivatkozz a legfőbb ügyészre :-))))

Ja, mi van az államdóssággal (lopott pénzzel és anélkül)?

Homályzóna :-((
süti beállítások módosítása