Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2011.11.24. 19:53 negymadar

Titkosszolgálati magasles ( Hosszúpuska)

Címkék: fidesz kormány karikatúra titkosszolgálat négy leszarom négymadár nibek

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr703409236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zserbo 2011.11.25. 14:50:40

Szem előtt lesznek a szoci és más baloldali pártállami seggnyalók mikor hogyan szervezkednek a kormány ellen gazdaság ellen.... a fekete gazdaságban ezer milliárdok válnak köddé,aztán amikor az apehet meg a vámosokat összevonták,szinte hetek alatt a jövedéki adós szeszkereskedők 90 %-a bukott .

Éveken át nem találkoztak papírok,cégek tudtak milliárdokat leszippantani..érintve lesz az egész szoc-libsi mágnás körök ellenőrzése ,hát ezért a hangoskodás.

Vége lesz a szoci mutyiknak ,adózatlan jövedelmeknek ,baloldalnak nem tettszik hisz az új szervezet bele lát a törvénysértő mutyikba.

Lényege az egésznek ,fel kell számolni a fekete gazdaságot ,közéletet megtisztítani a vörös-tolvajtól .

Ez kell ...

A szupercsapat "a NIBEK ... teljesen új koncepció alapján dolgozik majd: figyelemmel kíséri Magyarország teljes bűnügyi és biztonsági helyzetét, tájékoztatja a kormányzatot, elemez és értékel. - A központ a szükséges adatokat – hogy melyek ezek, azt a tervezet igen lazán határozza meg – más szervezetektől közvetlen számítógépes kapcsolat útján szerzi be, s az információk lehívását az érintett meg sem akadályozhatja. A technikai feltételeket az együttműködésre kötelezett szervezeteknek saját forrásukból kell megteremteniük. - A NIBEK információt igényelhet például a rendőrségtől, a polgári titkosszolgálatoktól, az adóhatóságtól, az idegenrendészeti és a menekültügyi hatóságtól, a katasztrófavédelemtől, a büntetés-végrehajtástól, a bűnügyi és a szabálysértési, valamint a népesség-nyilvántartásból, a közlekedési hatóságtól, de még a kötelező biztosítások nyilvántartásából is. A központ a légi utasok listáját szintén megszerezheti, s azt akár öt évig megőrizheti. - Ez a titkosszolgálat is a belügyminiszter alárendeltségébe tartozik.

hátmármindennicknévfoglalt 2011.11.25. 20:32:58

A Pintér miniszter úr sorozatos sikeres és nyereséges pályázatnyeréseit is felplankolják, ugye ez szinte biztos?

Jóskapista 2011.11.26. 14:45:19

Nem tudom eldönteni, hogy zserbo vajon az MSZP vagy a Fidesz trollja-e, de azt nem akarom elhinni, hogy magától lenne ennyire korlátolt!
Ha az MSZP fizet, akkor jól csinálod, bár még ebben az esetben is eltúlzod kissé. Ha viszont a Fidesz a munkaadód, akkor jobban tenné, ha sürgősen kirúgna, mert csak lejáratod a szavazóit! (Nélküled is elég sokan gondolják úgy, hogy a Fidesz törzsszavazói csupa agyatlan zombik!) Ilyen kritikátlan visszaböfögését a kormány dumájának még a Magyar Nemzetben sem látni.

Silcon 2011.11.26. 18:24:16

Oszt a Wall Street és a City lőtávon belül van-é?

vhjkgfknnlk 2011.11.27. 16:20:55

@Silcon: Egy pannonpuma is megteszi. :)

Silcon 2011.11.27. 23:31:26

@vhjkgfknnlk: elhullott állatra és házinyúlra nem lövünk. Az €-tól is tisztes távolba kell állni, nehogy maga alá temessen, ha borul.
süti beállítások módosítása