Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2011.09.09. 20:22 negymadar

Beszarás (Hungarian Glory Hole) (Vigyázat: CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!!!!)

Címkék: mszp fidesz hole kormány kdnp jobbik karikatúra hatalom érzés négy helyzet glory leszarom négymadár lmp

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr373214434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2011.09.12. 23:44:20

96%-os valószínűségű a görög csőd.
Rövidesen a miénknél sokkal érdekesebb műsorszám következik.

uzungemba 2011.09.13. 17:45:00

Hát mi mindig a rossz végén vagyunk?

anonymand 2011.09.14. 04:11:35

Tisztelt négymadár!

Mindenki másképp látja a világot.
A magam részéről úgy vélem, hogy kis hazánkban mindenki ugyanazt az egyet szopja.
Mert ebben az országban egy farok csóválja a kutyát....

Tisztelettel:
anonymand

negymadar 2011.09.14. 08:03:25

@anonymand:
"A magam részéről úgy vélem, hogy kis hazánkban mindenki ugyanazt az egyet szopja."
ÍGY IGAZ!
TÖBB NEM IS FÉR EGYSZERRE A SZÁJBA!
CSAK SZÉPEN , SORJÁBAN...
ÜDV NÉGYMADÁR

zserbo 2011.09.14. 08:52:39

1945 óta kivétel 1998-2002 évek , a kommunista elnyomó gépezet az országot tönkre tették ,,, és most rögtön ide meleg cipót mint a cigány mondja.Bizony hosszú évek kellenek ahhoz hogy az ország helyre hozza hibáit,ha ezt nem értik meg az nagyon sajnálni valók.Most fizeti meg a nép a saját hülyesége árát ,hogy vissza szavazták(1998-2010)az elnyomóikat ,a gyilkosaikat.Senki ne mondja hogy háború után ujra építették az országot ,igen a felvett kölcsönökből ,nem saját erőből ,1945 óta csak adósság felszedésből tudta magát fenn tartani a gyilkos kommunista rendszer.2010-s választással eljött az idő hogy a nép magáról lerázza a vörös rendszert , ,sokaknak nem tetszik hisz a pénzcsapok bezárultak számukra akik pillérként a vörösbárók mögött kampányoltak hazudoztak hogy munka nélkül élősködhettek a nép nyakán.Most ezek a slepek hangosan jogot követelnek,sőt vissza sírják az átkos multat ,Orbánt szidva ,pocskondiázva ,Fidesz kormány az aki mindent megtesz hogy az ország ne jusson csődbe ,hogy az ország kijusson a kommunista pöcegödörből ,,,,,,,károgó rosszindulatú személyeknek soha nem lesz jó rendszer más mint a besugók a III/III-s gyilkosok .Nem Orbán szavazta a nép nyakára a szoci tolvajokat ,nem Orbán kérte fel a kölcsönöket ,nem Orbán kótya-vetyélte a nép vagyonát ,,,,egyszerüen mit akarnak Orbántól ,persze jó létet ,igen ám azt a választók eladták a gyurcsanyista komcsinak ,eltapsolták ,el futották fletó és a D209 ügynök megyesiért ,még mielőtt bárki bírálná a Fideszt szálljon önmagába,hogy a 2002-s választáskor hova karcolta az X-t azután károgjon és azután gúnyolja akár rajzokkal.

negymadar 2011.09.14. 13:19:15

@zserbo: Ha jól értem Zserbó, Te nem értesz egyet a faszok cimkézésével. van egy hírem: én nem cimkéztem fel egyiket sem. Bátran írj fölé neveket,kedved, meglátásod szerint. Ha gondolod
Üdv NÉGYmadár

zserbo 2011.09.14. 13:51:42

@negymadar: akinek nem inge nem veszi magára ,de te is ott lógsz a falon, mint a szocik ,vagy a jobbik szócsöve.

anonymand 2011.09.14. 15:10:32

@zserbo:

Tisztelt zserbo!

Kár, hogy a képre nem fértél fel.

Ugye megmondtam (másutt, hogy csak karakterek halmaza, nem pedig bejegyzés amit művelsz)?
"Most fizeti meg a nép a saját hülyesége árát ,hogy vissza szavazták(1998-2010)az elnyomóikat ,a gyilkosaikat." - lehet, hogy olyan fiatal vagy, hogy akkor még nemk éltél, hát megsúgom, hogy 1998-tól I. Bonsai Duce basáskodott, akit 2010-ben elnyomóként és gyilkosként (a szavaid szerint) visszaszavaztak. Bár Te külön írtad, de sebaj!
..."1945 óta csak adósság felszedésből tudta magát fenn tartani a gyilkos kommunista rendszer." - tájékoztatlak arról, hogy felszedni a szemet a harisnyán és a szemetet szokták. Kölcsön még az amit felvesznek, de ezt Te úgysem érted.
"2010-s választással eljött az idő hogy a nép magáról lerázza a vörös rendszert , ,sokaknak nem tetszik hisz a pénzcsapok bezárultak számukra akik pillérként a vörösbárók mögött kampányoltak hazudoztak hogy munka nélkül élősködhettek a nép nyakán.Most ezek a slepek hangosan jogot követelnek,sőt vissza sírják az átkos multat ,Orbánt szidva ,pocskondiázva ,Fidesz kormány az aki mindent megtesz hogy az ország ne jusson csődbe ,hogy az ország kijusson a kommunista pöcegödörből ,,,,,,,károgó rosszindulatú személyeknek soha nem lesz jó rendszer más mint a besugók a III/III-s gyilkosok ." - végre! Egy világos és érthető, jól összeszedett és megszerkesztett mondat. Gratulálok!
Kik is a pöcegödrösök? Némi segédanyag:
"Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,
Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Chikán Attila : MSZMP tag,
Pintér Sándor : MSZMP titkár,
Boross Péter : MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Pozsgay Imre MSZMP PB tag,
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai
támasza,
Schmitt Pál : NOB tag, a Los Angelesben rendezett
olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg közt. elnök hazánk
nagyobb dicsőségére
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
Torgyán József : alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az első Orbán
kormány minisztere,
Balogh Gyula : MSZMP tag,
Szita Károly : III/III együttműködő,
Mikola István - Hazafias Népfront alelnök
Fónagy János : MSZMP tag,
Vonza András : MSZMP tag,
Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
Varga Mihály : KISZ titkár,
Deutsch Tamás : KISZ titkár,
Orbán Viktor : KISZ titkár, a papa párttitkár
Kövér László : KISZ-titkár, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi
Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa ( az
egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA VOLT
az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben)"
Tudom, hogy most távol tőlem megköszönted, szívesen!
Segítenék én a pöcegödör tisztításában szívesen....
"Nem Orbán szavazta a nép nyakára a szoci tolvajokat ,nem Orbán kérte fel a kölcsönöket ,nem Orbán kótya-vetyélte a nép vagyonát ,,,,egyszerüen mit akarnak Orbántól ,persze jó létet ,igen ám azt a választók eladták a gyurcsanyista komcsinak ,eltapsolták ,el futották fletó és a D209 ügynök megyesiért ,még mielőtt bárki bírálná a Fideszt szálljon önmagába,hogy a 2002-s választáskor hova karcolta az X-t azután károgjon és azután gúnyolja akár rajzokkal." Na ez a mondat is megérdemel egy csillagos ötöst, mint az IQ-d.
Remélem, hogy nem gondolod, hogy közalkalmazott feleségem fizetésének felemelése, az a "kótya-vetyélte", "eltapsolták" kategóriába tartozik?

Nem muszáj válaszolnod, de ha mégis úgy gondolod, hogy írsz, kérlek add meg a nevét annak, aki segített neked az x-t behúzni a szavazáson.
Megyek és megölöm!

Tisztelettel:
anonymand

Silcon 2011.09.14. 22:45:49

@anonymand: 30% GDP (27e mrd) arányos adósság 700e közalkalmazottal számolva 8 éven át havi +120eFt :)

Épp az a gond, hogy a pénz szőrén-szálán eltűnt a nagy semmiben. A 2x drágábban épülő autópályákban, völgyhídban, M6 alagutakban, BKV-ban, tanulmányok árában stb.

anonymand 2011.09.15. 00:42:46

@Silcon:

Tisztelt Silcon!

Nem értem.
Amit a közalkalmazottaknak kifizettek, az ugye akkor nem eltűnt, hanem megittam (a rám eső arányos részt).
Írhattam volna még példának az egészségügyieket is, hiszen a lányom az I. Bonsai Duce regnálás latt, az ígért (állítólag 400%-os) béremelés helyett bérbefagyasztást, hangsúlyozom bérbefagyasztást kapott, ám a kormányváltás után ők is részesültek (nyilván nem kellett volna) béremelésben. Akkor ugye ez sem tűnt el. Annyira.
Igazad lehet abban, hogy 2x annyiért, de legalább épült autópálya, ellentétben a korábbi időszak 7, azaz hét kilométerével szemben. Ha ennyire jó ismerője vagy a számoknak, nyilván a felét a bekerülési összegnek ide tudod írni (a GDP %-ban).
Gondolom Te sem hiszed, hogy a két béremelt szegmens és a dupla költséggel épült autópálya (hidastul, alagutastul, tokostul, vonóstul) bekerülési összeg összevethető? Ha igen, győzz meg!
Oszt ideírhatod a BKV-nál eltűnt morzsát is.
Amit számszerűen, Nokiás dobozárral együtt olvastam, talán 70 millió lehet. Bírósági eljárás folyamatban, a píz egy része visszafizetve.
Jó, kimaradt egy 100 milkás végkielégítés. Nem, tudom, hogy hol tart az ügy. De nehogy má a BKVra lőcsöld az államadósságot.
Tanulmányok. Biztosan igazad van.
rd.hirkereso.hu/rd/11964250?url=http://www.stop.hu/articles/article.php?id=934072
Biztosan.

Tisztelettel:
anonymand

Silcon 2011.09.15. 21:00:18

@anonymand: Csak kiszámoltam, hogy ha a teljes hitelt szétosztották volna a közalkalmazottak között akkor 8 éven át havi plusz 120eFt-t kellett volna kapniuk.

Autópálya: hetivalasz.hu/reflektor/tobb-szdsz-tobb-strabag-20119/

anonymand 2011.09.15. 22:01:09

@Silcon:

Tisztelt Silcon!

Érdemben ugyan nem reagálsz, de én is kedveskedek:
..."Gyurcsány idején épült és/vagy újult meg - és most hagyjuk az általános számokat az autópályákról, iskolákról: A Richter új beruházása, a Szent Imre- és a Bajcsy-kórház, az ország több lakótelepe, a hajósi Érseki kastély, a hajdúszoboszlói, szegedi és a makói fürdő, a pannonhalmi apátság, a pécsi lézerközpont és őskerestény katakomba, a csányoszrói óvoda, a mezőhegyesi orvosi rendelő, a gyulai belváros,a miskolci ipari park, a Kemény Dénes-uszoda, a cigándi víztározó, az ELTE, a SOTE, a szegedi egyetem, a Corvinus új épülete, a szolnoki főiskola és a Tisza-híd, a győri hulladékfeldolgozó, a debreceni repülőtér, a veszprémi sportcsarnok, a marcali uszoda, a gyöngyösi biomassza erőmű, az esztergomi bazilika, a kisbéri művelődési ház, a salgótarjáni tehermentesítő út, a gödöllői kastély, a szentendrei skanzen, a vépi szélerőmű, a szombathelyi szennyvíztisztító, a zánkai kikötő, az ajkai ipari park,... " - lehetne folytatni a sort de minek?
Azt ne hidd, hogy meg akarlak győzni.
Erről szó nem van.
Azt próbálom érzékeltetni, azt szeretném elérni, hogy az "elrabolták", "szétlopták", "kifosztották" egyeseknek jól hangzó és tetszetős, néphülyítő mantrák.
Egyrészről.
Másrészről pedig, sajnos nagyon sok hitelből, de emberek százezreinek lett jobb, könnyebb a mindennapi élete.
Ezt intézed Te el egy odavetett "kitalicskázás"sal.

Hát, Te tudod.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: köszönöm, hogy adtál egy olyan forrást, amely közismert megbízhatóságáról, de előttem ismert. Onnan is, hangsúlyozom: is, szoktam olvasgatni, mert nem szeretem az egyoldalú tájékoztatást és megközelítést.....

Silcon 2011.09.15. 23:54:24

@anonymand:
Orbán is épített és mindezt csökkenő államadósság mellett tette. Gyurcsány 5 éves tevékenysége kb. 10 évvel vetett vissza minket, aztán csodálkozik, hogy 70%-os az elutasítottsága. www.szazadveg.hu/files/kutatas/9.pdf

"sok hitelből, de emberek százezreinek lett jobb"
Most meg rosszabb, a számla kiegyenlítése folyamatban... Még a tanulópénzt is CHF-ben fizetjük meg.

anonymand 2011.09.16. 06:05:15

@Silcon:

Tisztelt Silcon!

Az első regnálás alatt, az első két évben csökkent (az oly nagyon szidott Bokros csomag, ugyi), majd meredek emelkedésbe kezdett, és hagytatok örökül egy lakástámogatási programot, melynek szintén volt ugyi némi utólagos hatása (igaz ugyan, hogy ez nem csökkentő, hanem növelő hatású) az államadósságra nézve.

"A második szakaszban 1994 vége és 2001 vége között nagymértékű csökkenés ment végbe, 2001 végére 52%-ra esett az adósság mértéke.
A harmadik szakaszban 2001 vége és 2007 vége között folyamatos emelkedés történt, 2007 végén 65,9% lett a mutató értéke." - megint nem a meggyőzés szándéka vezet, csak gondold végig.
www.gki.hu/en/node/350
Mikortól csökkent is jelentősen?
Mikor fordult emelkedőbe?

Szóval, akkor nem ellopták, nem kitalicskázták, nem kirabolták, hanem mégis a zembereknek jutott több?
Ami most folyik az hova vezet?
Ezt is hajlandó lennél végiggondolni?

Tisztelettel:
anonymand

anonymand 2011.09.16. 09:44:35

@Silcon:

Tisztelt silcon!

Köszi a linket, viszonzásul több:
www.hir24.hu/belfold/2011/09/15/masodfokon-felmentettek-borovszky-timeat/
www.metropol.hu/itthon/cikk/780157
hvg.hu/itthon/20110915_borovszky_timea_felmentes

Legyen áldott Budai Gyula kormánybiztos!

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: gondolom, hogy rabkórházban is lehet szülni....

Silcon 2011.09.17. 17:34:45

@anonymand: Mindezt vesd össze az adott kormányok privatizációs bevételeivel. kereso.nava.hu/gallery/show/id/476160 Főleg a jobb- és baloldali kormányok közötti különbséggel. Aztán gondolkodj el azon, hogy nálunk miért kerülnek bizonyos dolgok többe, mint a nyugati országokban. Pedig állítólag a piac mindent megold.

Silcon 2011.09.17. 17:35:58

@anonymand: Majd ha kifut az összes ügy, összevetjük Keller teljesítményével, úgy 8-10 év múlva. Hacsak közben fenéken nem billentik a bíróságokat, hogy gyorsabban dolgozzanak.

anonymand 2011.09.17. 19:09:45

@Silcon:
Tisztelt Silcon!

Ajánlatod majdnem korrekt.
Azért majdnem, mert ha jól rémlik, Polt Petike ugyi....
De még ez is belefér.
Legyen az a 8-10 év inkább max. 2.

Tisztelettel:
anonymand

Silcon 2011.09.18. 16:13:13

@anonymand:
Borovszkyt Hiller minisztersége idején jelentették fel.
Polték után még mindig el lehet menni Strasbourgba.

anonymand 2011.09.18. 18:50:26

@Silcon:

Tisztelt Silcon!

Való igaz, a feljelentés régi(Budai módszer(lásd XI. ker. önkormányzat)jobbról érkezett) és mikorra derült ki az igazság?
Nos erről van nagyba szó.
Meg arról, hogy anno Poltnak köszönhetően nem jutottak el bírói szakaszba az ügyek. De Te persze erre nem gondoltál, amikor nemes lélekkel felajánlottad az összevetést. Amit én, az előzmények dacára vállalni merek.
Mióta vizsgálódik, jelentget hétről hétre Budai, s korábban tette azt szentéletű elődje, Papcsák?
Milyen eredményt tudsz prezentálni?
Még mindig tartod magad korábbi bejegyzésedhez: ..." a pénz szőrén-szálán eltűnt a nagy semmiben."?

Tisztelettel:
anonymand

Szúrófény 2011.10.22. 12:10:54

@zserbo: Elvagy brossúrákkal maradva! Pápai követ 1526! Magyarország kormányzatában nincsenek becsületes emberek! A színe, pártállása tök mindegy
süti beállítások módosítása