Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2010.09.17. 10:22 negymadar

Szorult helyzetben (mindig van megoldás)

Címkék: fidesz napilap szeged karikatúra négy leszarom délmagyarország négymadár

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr332302672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lángszóró 2010.09.17. 17:02:23

Egyébként van erről egy klasszikus vicc még az átkosból:

"A kis Iván azt a feladatot kapja a félreeső szovjet-orosz falu iskolájában, hogy fogalmazzon meg egy mondatot azzal a szóval, hogy "valószínűleg". Erre Iván:
- Öreganyám Pravdával a kezében megy az udvaron."
Mire a tanítónő:
- Iván, hol van ebben a "valószínűleg"?
Iván feltalálja magát:
- Hát mert valószínűleg sz...ni megy, mert olvasni, azt nem tud!"

Hát erről ennyit. Egyébként el kell olvasni B. Nagy programját. Tartalmas, konkrét, lényegre törő, megvalósítható. Mint a Pravda használat után.

hippopotamus 2010.09.17. 21:47:51

Szeged a sz@r háza, sajtója még s..g-törlőnek se jó ,hazudik éjjel nappal ,most éppen azon síránkozik hogy a Fidesz a gyüléséről kitiltotta, DE.......KETTŐS A MÉRCE

GYURCSÁNY NYUGDÍJAS HÍVEI A HÍR TV STÁBJÁRA TÁMADTAK

Botrányos szocialista lakossági fórum Kőbányán
Gyurcsány Ferenc esti kőbányai lakossági fórumán résztvevő, főleg nyugdíjasokból álló csoport, rátámadt a Hír Tv stábjára. A volt kormányfő előadásáról csak az ATV készíthetett felvételeket.

A Hír Tv azt szerette volna megkérdezni Gyurcsány Ferenctől, milyen jelentéseket kapott Szilvásy emberétől. A stábot azonban az egyik helyi szocialista képviselőjelölt, Varga Mónika kiutasította a teremből. Arra hivatkozott, hogy az esemény nem sajtónyilvános, annak ellenére, hogy ott az ATV stábja már forgatott.

A stáb kitoloncolásában a főleg nyugdíjas korú szimpatizánsok is részt vettek: kiabáltak, hadonásztak, az egyik MSZP-szimpatizáns pedig letakarta a Hír Tv kameráját.

A hívek még Gyurcsány Ferenc távozásakor sem hagyták, hogy a Hír Televízió felvételeket készítsen róla, a kezüket a magasba emelve akarták eltakarni a kamerát. A lökdösődést látva a távozó miniszterelnök is azt mondta: "Hagyják őket, hadd végezzék a munkájukat". A helyi szocialista polgármester-jelölt végül elnézést kért az újságíróktól.

Silcon 2010.09.17. 22:14:23

Munkámból kifolyólag sokat járok kistelepülésekre is, ott sokkal jobb a helyzet az önkormányzatoknál (persze nem a pénzügyi). Ott az ember számít, nem a pártpolitika. Ehhez azonban az kell, hogy szinte mindenki ismerjen mindenkit a településen.

friczi 2010.09.18. 08:21:08

@hippopotamus:
Nem kell sírni.
Ha malacotok van nem lesz semmi olyan agresszívitás,mint az elmúlt ciklusban volt.
Ez csak halovány mása,az elöbb említettnek.

Silcon 2010.09.18. 10:53:58

@friczi: Agresszivitás? Amikor Zorro személyesen jött el hozzánk rendet tenni? Bent ül a budiban, szokásához híven még a monogramját is feltüntette...

friczi 2010.09.18. 11:44:19

@Silcon: Téééényleeeeg
Hogy meg fog lepődni,ha beleül az ölébe az ujságos...

Kisembör 2010.09.18. 20:39:41

@friczi:
Azért, ha jól emléxem, ezt az agresszivitást Bartha Laci vezette be a szegedi közgyűlésben. Ja, tudjátok, hogy mi a B. Nagy nevében a "B"? Hát "Bartha", Vazzem...

kvark 2010.09.18. 20:44:30

@hippopotamus:
Ez nem Kőbánya, hanem Szeged, a Sárbánya!
süti beállítások módosítása