Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2009.10.21. 16:22 negymadar

Edelényi Oszi egér dilemmája.

Címkék: fidesz jobbik karikatúra 2010 leszarom négymadár válsztás

45 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr511465698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.10.21. 17:16:10

Nagyon fasza, találó rajz. Ügyes.

Der Beste 2009.10.21. 18:52:01

Ez elég gyenge karikatúra.

Holdrabló 2009.10.21. 18:55:54

És milyen kis tanácstalanul néz vissza. Szuper!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.10.21. 19:09:27

Ezt a kérdést -szerintem- nem Oszi egér dönti el, hanem vikicic meg vaúúúgabi.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.10.21. 19:52:28

A rajzon a tekintet rendben van :-)

borovi 2009.10.21. 19:59:03

Klassz, mint mindig! :)

6.Lenin 2009.10.21. 20:13:44

@werem:

Ugyan már!Kit érdekel itt az igazság?

Nemadomfel 2009.10.21. 20:18:13

Ez nagyon ott van!!!-:)

Iustizmord 2009.10.21. 20:19:20

az alapvetés ott hibázik, hogy egyik se tudná lerácsolni oszikát.

továbbá a fidesz nem hivokatja, bennük van mint katiban a gyerek.

bunkobill 2009.10.21. 20:29:54

Szerencséten egér, se dió se mogyoró!

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.10.21. 20:30:00

Polkorrekt dumával címlapra kerülni...

Molnár Oszkárba ismeretlenül belerúgni...csak mert ez a libsi divat,
gondolom a tükörbe már nem tudsz belenézni..

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.10.21. 20:30:31

Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
- Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos!
- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba!
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a földben termeli meg őket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktor nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört.
- Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
- Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk!
- Orbán Viktor nem emeli a benzinárat! Orbán Viktor eltörli a benzinárat!
- Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem hős! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
- Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orbán Viktor a miniszterelnök!

Ejjnye Bejjnye 2009.10.21. 20:32:30

@werem: Sajnos igaz lehet a gyanúd. De erről ma M.O.-on tilos beszélni, mert meghurcolnak. Nincs szólásszabadság. Lásd a cikk apropóját. Nem hiszem, hogy a polgármester ekkora nyomással szemben talál olyat aki mellé áll egy bizonyítási eljárásban. Mindenki félti az állását, gyerekét... Pedig vannak, akik tudják, hogy az "átkosban" milyen trükkökkel százalékoltatták le magukat a cigányok, és bizony volt ezek között néhány olyan módszer is, amelyik maradandó, de különböző mértékű egészségkárosodással járt. Főleg oláhok, és beások között volt gyakori. Aztán ezek az emberek élték a kultúrájuknak megfelelő értékrendű életet. A férfiak egész nap az árokparton heverésztek, a nők koldulni, jósolni jártak. Hogy a megélhetési bűnözésről ne is beszéljek. Persze elgondolkodtató, hogy ez miért érte meg a segélyezést nyújtó szervezeteknek. Van válasz de le sem merem írni. Ma Romániában ma is megcsonkítják a gyerekeket, és küldik, hozzák ide koldulni. Persze mivel ez egy másik országban történik nagyobb nyilvánosságot kap a dolog. Aztán arról se igen hallani, hogy hányszor volt probléma már a dögkutakból származó húsfogyaztással (az "átkos" után is ám). Vagy arról végképp semmit, hogy a cigányok egyes kasztjainál szokás volt felszedni a halottakat a hiedelmeik miatt. Eleve úgy készítették a sírt, hogy az könnyen bontható legyen... Akit érdekel, és a témába beleássa magát, érdekes dolgokat tudhat meg. Persze ezek általános publikálását a PR-gépezet elfojtja.

Rókakígyó 2009.10.21. 21:10:40

@Ejjnye Bejjnye: A kijelentésben nem az volt a hiba, hogy igaz vagy nem, hanem az, hogy nem bizonyítható, hogy az abban emlegetett szörnyűség megtörtént vagy sem. Tessék végiggondolni mindenkinek, aki azt hiszi, hogy általánosságban lehet ilyeneket mondani, hogy pl, ha valahol történne egy gyilkosság és azt mondanák, hogy azt egy ember követte el és ne adj isten azt mondanák, hogy az az ember TE voltál, akkor ahhoz mit szólnál. Molnár Oszkár ilyen kijelentést csak akkor tehetett volna, ha azt mondja, hogy ez és ez az ember (név, lakhely, anyja neve) a hasát gumikalapáccsal verte, hogy gyermeke sérült legyen. Gondoljatok bele, hol mondhatott volna ilyet: a rendőrségen és nem a tévében. Politikiailag ez teljesen tarthatatlan nyilatkozat volt a felsoroltak miatt. Mondjon bárki egyetlen embert, akit ismer, hogy az ezt vagy azt a szörnyűséget követte el. Mi fog vele történni?

Láthatjátok, hogy amikor megnevezik azt, aki lopcsalhazudik, akkor sem könnyű igazolni, hogy ő tette nemhogy így. Ezért nem szabad általánosítani ilyen kijelentéseket. Lehet, h teljesen triviális dolgokat mondtam. Akkor bocsi.

Ejjnye Bejjnye 2009.10.21. 21:21:44

@Rókakígyó: Már a bizonyítás is akadályokba ütközik. Erre próbáltam rávilágítani kicsit. A nyilvánosságnak nem sok ereje van, csak beszélhetünk dolgokról, de számonkérni nincs jogunk. Pl a BKV-és pénzeket vissza kellett fizetni? Vagy Kiss bálint 600 milliós csalása a kötelező biztosítással kapcsolatban, vissza kellett fizetnie? Nem, sőt letett 55 milliót óvadékként és lelépett. Értem a problémád, hogy vigyázzunk, mit beszélünk, vagy felelős beosztású vigyázzon mit beszél. De hát ne azdöntse már el a pártja hozzáállását a témához, hogy annak igaz vagy hamis voltától függetlenül akkor áll ki mellette, vagy ellene, ha az a Párt népszerűségének jó vagy nem jó!

Rókakígyó 2009.10.21. 21:30:31

@Ejjnye Bejjnye: Nem kell naívnak lennünk a pártokkal kapcsolatban. A párt azt fogja tenni, ami a szavazatszámát emeli. Viszont most több pont is van, amiket a nyertesjelöltnek nem szabad figyelmen kívül hagynia:
- a közvéleménykutatások eddig 2x vezették meg, a szavazók jelentős része csak a fülkében szavaz, előtte sosem mond semmit,
- ha a nyertesjelölt nem mond programot, akkor azzal csak bukni lehet,
- ha a nyertesjelölt párttagjai butaságokat mondanak az is bukta,mint látható,
- valamit illene csinálni végre az ország kedvéért is, nem csak a saját zsebre, mert azt se nagyon kedvelik a széles néptömegek (ez midenkire vonatkozik).

Ejjnye Bejjnye 2009.10.21. 21:43:50

@Rókakígyó: Sajnos a széles néptömegek is saját zsebre dolgoznak, lopnak,csalnak,hazudnak. És erre csak kicsit lehet mentség, hogy rákényszerülnek. Dante azt mondta, hogy az embereket két dolog mozgatja: a hiúság és a kapzsiság. De, hogy visszatérjünk az eredeti témához, nem lehet a rasszizmus mumusa mögé rejteni, ha valaki meg mer szólalni. De ha korrupt a kivizsgálásért felelős szerv, mit tehetünk?

Lesből Támadó Szárítókötél 2009.10.21. 21:57:35

@werem:

Mit kellene kivizsgálni? Elvileg Oszi bá' megalapozott tények ismeretében mondta azt, amit, nem? Akkor elő a bizonyítékokkal és hajrá. Csak az a szörnyű, ballibsi gyanú uralkodott el pár emberen, hogy hallomások alapján beszél baromságokat a kedves polgármester, amolyan hangulatkeltés gyanánt. A szólásszabadságos bullshittel (jujj, elnyomnak, blablabla) pedig ne jöjjünk már, üsd már be a Gugliba az általad álszent módon lerövidített szavakat és nézd meg, hogy mennyire nincs szólásszabadság ebben az országban és mennyire kussba van kényszerítve mindenki.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de itt páran szánt szándékkal keveritek a kakit azzal, amikor a szólásszabadság hiányának tituláljátok azt, amikor páran azt mondják, hogy talán nem kéne baromságokat beszélni, Oszi bátyám, alá kéne támasztani valamivel a mondottakat. Bőven lenne ma médium arra, hogy az állítólagos sziklaszilárd bizonyítékokat nyilvánosságra hozza (tudod, szólás- és sajtószabadság vagy mi), kezdve mindenki kedvenc Kuruczischer Beobachterével.

Ejjnye Bejjnye 2009.10.21. 22:06:51

@Lesből Támadó Szárítókötél: Van szólásszabadság?! Irányított , elferdített információ. Az van. Nézd meg a Zindexen azt a videót, ami arról szól, hogy 68 ezerért kiraknak valakit a lakásából! Azóta se korrigálták a benne meglebegtetett hamis infókat.

6.Lenin 2009.10.21. 22:16:24

@Rókakígyó:

"- a közvéleménykutatások eddig 2x vezették meg,"
Igen,a közvéleménykutatók.Ez nagyon jó.

"- ha a nyertesjelölt nem mond programot, akkor azzal csak bukni lehet"

Kell mondani programot,aztán ha nyersz mást kell csinálni.Ez a nyerő.

"- ha a nyertesjelölt párttagjai butaságokat mondanak az is bukta,mint látható,"

1.csak akkor mondj butaságot,ha már me vagy.
2.tök mindegy,mit mondasz,vannak rá emberek akik majd átalakitják kissé,oszt bux.

index.hu/belfold/2009/10/21/kosa_lajos_alazta_a_nyiregyhazi_noket/

Választás lesz 2010-ben,ez már a kampány!

Lesből Támadó Szárítókötél 2009.10.21. 22:33:10

@Ejjnye Bejjnye:

Ejnye már, eddig nem volt szólásszabadság, most meg ott tartunk, hogy jajj, manipulálnak?
A szólásszabadság azt jelenti, hogy ma nyugodtan elmondhatod egy videóról, hogy ferdít. Akadályoz ebben valaki? Max. páran felvetik, hogy esetleg támaszd is alá konkrétumokkal az állításod; de ha ezt nem tudod megtenni, és ezért hiteltelennek tartják az állításod, annak semmi köze a szólásszabadsághoz. Ne keverjük már a Gizikét a gőzekével.

Tessék végre tudomásul venni, hogy azért, mert nem tetszik nekünk valami, és rákiabáljuk, hogy nem igaz, attól még nem biztos, hogy nekünk van igazunk; meg is kell védeni azt. És nem holmi agymosás meg manipuláció, ha valaki nem fogadja el a világba belekiabált, nem alátámasztott állításainkat. Ha meg kiderül, hogy a cáfolat igaz, és nem korrigálják az eredeti állítást, akkor az az állítást megfogalmazót fogja minősíteni. Csak épp manapság páran úgy gondolkodnak, hogy kapásból igaznak, amolyan bizonyítást nem igényló axiómának fogadják el a saját állításukat, és azonnal minősítik a kiindulási állítást anélkül, hogy bármit is bizonyítottak volna.

6.Lenin 2009.10.21. 22:51:17

@Lesből Támadó Szárítókötél:

"Csak épp manapság páran úgy gondolkodnak, hogy kapásból igaznak, amolyan bizonyítást nem igényló axiómának fogadják el a saját állításukat, és azonnal minősítik a kiindulási állítást anélkül, hogy bármit is bizonyítottak volna."

Igen,ezt röviden választási stratégiának hivják.Erről kell beszélni mindenhol,a cáfolatot pedig figyelmen kivűl kell hagyni.
Ha sikerül bevonni közvéleményformálókat is,lehetőleg minnél többet,hihetővé válik a legnagyobb hazugság is.
Már soxor bevált taktika ez.

Akik beveszik vannak/voltak/lesznek.Hajrá!

6.Lenin 2009.10.21. 23:05:16

-O.Nikoletta,aztán verte-é a hasát,amikor terhes volt?
-mi jaz a gumikalapács?Nem is az enyim vót.
-Oszkár mondta,hogy igen.
-a rák egye ki a máját a szemétnek.
-aztán miért is beteg a gyerek?
-melyik,ez nem is az enyim.

Hölgyeim,Uraim meggyőződhettek,ilyen a fidesz,nácik,hugyagyúak.A jobbik melegágya.

Ejjnye Bejjnye 2009.10.21. 23:31:55

@Lesből Támadó Szárítókötél: Bocsesz, de azt érzem, hogy te nem érted. Az nem szólásszabadság, hogy egy ilyen fórumon beszélhetünk ezt meg azt büntetlenül. Bár már volt példa arra,hogy bloggert elrántottak. De próbáld a véleményed képviselni a munkahelyeden, ha olyan státuszban vagy. Hidd el hamar csönd venne körül. Nem állnának ki érted. Persze szerinted ez is csak kitaláció. Amit fentebb leírtam a cigányság egyes rétegeinek kultúrjellemzőiről, nos azokat bizonyítani tudnám. Ha hagynák. Csak azokban a témákban lehetett publikálnunk is, amelyek "kedvesek" voltak a lektori füleknek. És akkor még nem beszéltem arról, hogy lenyúlták egy-egy kutatás eredményét, majd saját eredményként eladták.

Nagyezüst 2009.10.22. 20:26:37

@Orbán lassan nyugdíjas és sose volt munkahelye !?!:
Hát akkor most egy ilyen tirádát légyszi, O.V. helyén:
Medgyessy 209 Péter
Gyurcsány Öszödi Ferenc
Lendvai Ildike
Lamppertm Móni
Madzsar Bálint
Sándor Klára
Kókadt János
Folytassam?

báró Weiss Manfréd 2009.10.22. 20:34:16

@anti_troll:
Vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr őfőméltósága sem tűrte volna el ezt a primitív antiszemitizmust!

Pógár 2009.10.22. 20:37:32

@werem:
Nyugdíjat, ezeknek? Az én járulékomból? Na ne...

Pógár 2009.10.22. 20:44:48

@Nagyezüst:
Osztán Botka Laci és az ideiglenesen szabad lábon levő Újhülye Pista jogászdoktorok miért maradtak ki a felsorolásodból? Nem kéne ilyen átlátszóan nyalni a magánzárkában végződő seggüket, wazzem!

Nagyezüst 2009.10.22. 20:46:44

@Pógár:
Nyalja ám a seggüket a te jó édes....

AK47 2009.10.22. 20:48:31

@6.Lenin:
Hülye, Molnár Oszi.

Huber Matos 2009.10.22. 20:52:17

@AK47:
Nem hülye, hanem náci. Ez ilyen egyszerű.

Történész 2009.10.22. 20:55:45

@báró Weiss Manfréd:
A vidéki hászid fűszerest elvitték, ti meg lefizetve az SS-t kihúztatok Portugáliába! Ennyit Horthyról, mag rólatok.

Vitéz 2009.10.22. 21:19:05

@Lesből Támadó Szárítókötél:
Hát akkor itt van valami, ami nagyon nem tetszik nekünk, amit betiltottak a Német Szövetségi Köztársaságban, amit fasisztának és nácinak bélyegeztek, ami 90 éve jelent meg a náci párt lapjában, amelynek szövegét egyszer valaki összeelemezné az Internacionáléval:
A Horst Wessel dal, hitelesen, náci torzítások nélkül:

Die Fahne hoch die Reihen fest geschlossen
S. A. marschiert mit ruhig festem Schritt
Kam'raden die Rotfront und Reaktion erschossen
Marschier'n im Geist in unsern Reihen mit

Die Strasse frei den braunen Batallionen
Die Strasse frei dem Sturmabteilungsmann
Es schau'n auf's Hackenkreuz voll Hoffung schon Millionen
Der Tag fur Freiheit und fur Brot bricht an

Zum letzen Mal wird nun Appell geblasen
Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit
Bald flattern Hitler-fahnen Uber allen Strassen
Die Knechtschaft dauert nur mehr kurze Zeit

Die Fahne hoch die Reihen fest geschlossen
S. A. marschiert mit ruhig festem Schritt
Kam'raden die Rotfront und Reaktion erschossen
Marschier'n im Geist in unsern Reihen mit

Magasra a zászlót, a sorok szorosan zárnak
SA menetel nyugodt, kemény léptekkel
A bajtársak, akiket a vörös front és a reakció lelőtt
Lélekben velünk menetelnek

Legyen szabad az utca a barna csapatoknak
Legyen szabad az utca az SA harcosoknak
Milliók néznek reménnyel telve a horogkeresztre
A szabadság és kenyér napja jön

Utoljára hív a kürt szemlére
Már mindannyian készek vagyunk a harcra
Hamarosan Hitler-zászlók lobognak minden utcán
A szolgaság már nem tart soká

Magasra a zászlót, a sorok szorosan zárnak
SA menetel nyugodt, kemény léptekkel
A bajtársak, akiket a vörös front és a reakció lelőtt
Lélekben velünk menetelnek

Nincs mire hivatkozni!

lángszóró 2009.10.22. 21:24:00

@Vitéz:
Vazzem, ezt honnan bányáztad ki?
Ez másról szól, mint az összes, amit eddig olvastam!

Huber Matos 2009.10.22. 21:25:46

@Vitéz:
Ez a ti magyar gárdátok régi-új indulója?

enigma58 2009.10.22. 21:31:20

@Vitéz:
Azért ez durva! Moderátor hol van?

6.Lenin 2009.10.22. 21:33:22

@AK47:
@Huber Matos:

Látom nem esett le.
1 évvel ezelőtt Oszi mondott valamit,amit nem tud bizonyitani.
A mocskolódok sem bizonyitották ennek ellenkezőjét,hogy néhány esetben előfordulhat.

Oszi nem általánositott,az őt támadók viszont igen,ilyenek a fideszesek,nácik.

Melyikőtök a nagyobb ......?
Gondolkodni kéne.

negymadar 2009.10.22. 21:44:03

Úgy néz ki, ez a kommendágvány lassan lezárható.
Üdv NÉGYmadár

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.11.04. 14:52:34

örülök, hogy rátaláltam a blogra. mindig is szerettem a fricska-karikatúrákat (de a napirajz nekem már sok). most aztán van miről rajzolgatni. amúgy ez a legtalálóbb amit eddig láttam :)
süti beállítások módosítása