Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2013.05.31. 16:14 negymadar

Kirántott hús!

Címkék: orbán fidesz magyarország kormány válság gödör nemzeti karikatúra négy leszarom kétharmad négymadár

godor_1370009559.JPG_1025x1478

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr265337775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2013.05.31. 18:14:55

Hahahaha ez aztán a nagy dicsőség, igaz Orbán? :(

Négymadár gratulálok ez telitalálat, mint mindig, de ez különösen nagyon :)))

Wendég 2013.05.31. 23:14:52

Nos arról kéne prédikálni hogy az mszp-szdsz 8 éves kormányzása lökte a gödörbe az országot ,,,még a mentőövet is ellopták hogy az ország ne tudjon kimászni a mélyből.2010-s választása a gödörásó mszp-szdsz kormányt megbuktatta ,és a Fidesz azzal segítette az országot kimenteni valójában amit az mszp-szdsz kormány a népre hagyott ,kötél.De a 8 év kormánya a kötelet nem segítségnek szánta hanem nyakra.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2013.06.01. 01:33:58

@Wendég: Bocs, csak kérdezem, te nem a wmiki vagy?

regress 2013.06.01. 05:45:34

@Wendég: te még mindig itt tartasz te oxigénhiányos?neked már 3 évesen is ennyi eszed volt.@Rorschach: nincs annak ennyi esze..

Horizont 2013.06.01. 09:49:40

@Wendég: Kicsit narancsos hevület takarja el szemedet és agyadat. A gödröt ássák már 23 éve az összes párt. Ki nagyobbat kapart ki kisebbet. Igen az MSZP + SZDSZ nagyon sok hibát vétett! Szerencse, hogy Bajnai kicsit kijjebb tudott húzni minket a gödörből. Na de jött Orbánod és csapata jó nagyot taszajtott rajtunk, sőt belerugdosott a kimélyített gödörbe, ők meg röhögnek a gödör szélén körbeállva libacombot zabálva és a gödörbe a fejünkre hugyozva és még elvárják, hogy istenítsük őket a rajzon lévő esetért! Ha megértetted egyáltalán a rajz üzenetét!!!

Netuddki. 2013.06.01. 09:54:12

@Rorschach: @regress: Minek foglalkoztok kreténekkel? A 3 borítékos viccet meg már mindenki ismeri. Lassan az orbánék is kezdhetik megírni a 3 borítékot...

Silcon 2013.06.01. 11:35:52

@Horizont: "Igen az MSZP + SZDSZ nagyon sok hibát vétett!"
Egész konkrétan megbocsáthatatlanul sokat. Mind a gazdaságban, mind a társadalomban.

Horizont 2013.06.01. 12:39:31

@Silcon: Megbocsájthatatlanul sokat. Ez igaz. De a Fidesz meg annál is többet és sokkal megbocsájthatatlanabbakat. Tudod 2/3 , az előzőek hibáiból tanulok, arrogancia, kisember szarba nézése, egyszemélyes uralkodás, stb. stb. és még stb.......
Vagy te úgy gondolod, hogy most minden "havaj"?? :)

Silcon 2013.06.01. 22:34:05

@Horizont: a ballib gazdasági baklövések a következő min. két évtizedre megszabják a sorsunkat. A Fidesz vitatható húzásai szinte azonnal, különösebb következmények nélkül megszüntethetők (különadók és akár az alkotmány is). Ez az 52%-ról 82%-ra nőtt államadósságról és a devizahitelekről nem mondható el.

Az nem megoldás, hogy választáskor otthon marad az ember, dönteni kell és vállalni a következményeit. Volt itt 40+12 év, a baloldal ezt tudta kihozni belőle. Ebből nem kérnék még egy adagot.

Horizont 2013.06.02. 07:56:13

@Silcon: " Fidesz vitatható húzásai " ????? Ennél én erősebb jelzőt használnék! A 40 évet azért hagynám legalább is ebből a körből. A 12 évedet meg talán átjavítanám 23 évre, ha nem haragszol, mert akkor kezdődött minden az állami vagyon elkótyavetyélése, kárpótlási jegyek meg stb. stb. Ez egy folyamat volt amiben benne van 1989 óta az összes politikai erő! Jobbról, balról mindegyik.
Társadalmilag a Fidesz sokkal, de sokkal nagyobb károkat okozott 2002 óta folyamatosan.Az emberek fejében és szívében! Megbocsájthatatlanul sokat!
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem megyek el szavazni, ugyanis mindenkinek állampolgári kötelessége (lenne) elmenni és szavazni! Na, hogy kire??? Ez itt a nagy kérdés!

Silcon 2013.06.02. 15:18:59

@Horizont: "40 évet azért hagynám"
Azért ez erős. Ki nem állhatom, hogy a diktatúra működtetői demokratikus álca mögül folyton kioktassanak. Hitler és Hess Adenauer mellett?

"átjavítanám 23 évre"
Picivel korábban kezdődött: 1988. évi VI. tv. a gazdasági társaságokról. Vajon kik lehettek abban a helyzetben, hogy megalapozzák jövőjüket?

"Fidesz sokkal, de sokkal nagyobb károkat okozott 2002 óta"
Pont akkor tanították meg a Fideszt kesztyűbe dudálni. A tanfolyamot abszolválta. A tételek között olyanok szerepeltek, hogy 19eFt egyszeri nyugdíj kiegészítéssel választást lehet nyerni, hát most ld. a rezsicsökkentést. Szükség van még némi médiabefolyásra és gazdasági háttérre. Mindkettő kipipálva. Politikától függetleníteni kívánt, pl. köztisztviselői életpályamodellek? Kirúgni mindet, Fideszes csürhe. Amilyen a fogadjisten olyan az adjon isten, akkor most meg min csodálkoznak?

Ezt akarta/akarja a választók többsége. Persze lehet ezen is változtatni, úgy hívják, hogy cenzus. Érettségi vagy diploma alatt coki. Akkor nem lesz akkora súlya a populizmusnak. A mai "modern demokrácia" épp erről szól, médiával megvezetett emberek tömegei döntenek, olyat választanak meg, akit nem is ismernek. Vajon miért van, hogy szinte az összes kistelepülésen független a polgármester? Mert ott ismerik azt, akit megválasztanak. Ott még működik a demokrácia. Ettől felfelé már nem, az csak a látszat, mint a Török Szulán pofonja.

Lehet újra magas SZJA-t bevezetni, fizessenek a gazdagok felkiáltással, de az igazán gazdagokat ezzel nem lehet megfogni, ők nem SZJA-t fizetnek, hanem forrásadót, osztalékadót. Fizettem én 42%-os SZJA-t is, sőt, megvonták a családi pótlékot is a rohadt burzsujtól, mert mit képzel ez a hülye, hogy a multinál napi 10 órában megkeresi akár az ötödét is annak, amit a német kollégája?

"most minden "havaj"?"
Nem, de legalább már nem a kénköves pokol.

Horizont 2013.06.02. 15:37:42

@Silcon: Ki innen nézi, ki onnan! Kinek ez a kénköves pokol, kinek az. Reménytelen ezen vitatkozni. Maradjunk abban, hogy nem volt jó az se, nem jó ez sem. Van akiknek igen, sokunknak meg nem. A nép még nem érett meg a demokráciára sajnos. Sok embernek a diktatúra megfelelőbb lenne még most is. Tudod 23 vagy 24 éve hittem valamilyen "kisausztriában" :D Ma már nem hiszek, senkiben és semmiben! :(

hátmármindennicknévfoglalt 2013.06.02. 18:52:11

Drago more baratová - még nincs vége. És a vita hevében kéretik nem elfeledni a kép valódi üzenetét: Van egy (domináns) tömeg, amelyik beveszi az üzenetet. És választ - 'oszt jónapot. Választás után meg a partvonalról szidja azt, akit megválasztott, s akik - tisztelet a kivételnek, mert eleinte igenis volt olyan - nos, akik a török szandzsák tipusú igazgatás gyakorlati örököseként igyekeznek minél többet kihozni a ciklusból. Orbán egy zseni - Hitler, Lenin, Sztalin is az volt a maga módján - mert rájött, ha vaskézzel egyben tartja a csapatot akkor az orwelli tankönyv alapján szinte mindent megtehet. És megteszi. Ebból az optikából pedig nincs érteleme elmúltnyóccévnek, 23-nak, 40-nek, 50-nak. Orbán nem jobboldal, nem nemzeti nem komcsiellenes, - ő monja meg, hogy kint vagy a gödörből.

Wendég 2013.06.02. 21:06:08

Dühöngjetek csak . A Fidesz valóban kihúzta az országot a gödörből, ahova a maszop-szadesz szennypolitika taszította. Az álballib nemzetközi támadást-lejáratást szervezett Soros György segítségével az ország demokratikus kormánya és népe ellen. SOHA nem szabad engedni ennek a politikai rágalombandának, soha. Fideszt 2014-ben megválasszuk . Csakhogy teljes legyen a kép.
Mikor mentünk befelé a válságba, a számokból már rég ki lehetett olvasni, de a nép csak akkor vette észre, mikor a bőrükön csattant.

Jövő évi választások is eldőltek, ez abból a dühödt és kétségbeesett reakciókból is látszik, ahogy a balmédia és politika kezeli az uniós döntést.
Na figyeljetek gyf-bajnai pártiak Fideszt szétverni igyekező jobbikosok,Figyelj ballib mert csak egyszer mondom:
emberemlékezet óta nem voltak ilyen jók a gazdasági mutatóink:
a hiány 3% alatt, a kamatok a padlót verdesik, több milliárd külföldi tőke áramlik be az országba, a munkanélküliség csökkent, a rezsink 10%-al kevesebb... jaj pont egy ilyen értetlen bögrésnek magyarázzam!!!
A Fidesznek sikerült rövid három év alatt az ami a ti ferkótoknak meg a hajdú-béti nyolcév alatt nem kirángatni a kátyúból az országot!

Wendég 2013.06.02. 21:17:36

Én személy szerint 2010 áprilisában, amikor elkergettük 2/3-al a vörös csótányokat,mszp-szdsz kormányt, nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt kihozza a Fidesz az országot abból a csávából amibe a vörös banditák miatt kerültünk!
De ezeknek a mocskos ballibnek semmi sem jó!
Mérhetetlenül irigyek a sikereinkre!De jobbik se különb az mszp-nél ,Fidesz szétverésére törekszik helyet akar csinálni az mszpnek

Silcon 2013.06.02. 21:57:51

@Horizont: 2002-08 között volt hat "békeév", prosperált a világgazdaság és mi nem tudtuk kihasználni. Az a kis növekedés ami volt, az nagyrészt a felvett hiteleknek tudható be. 30%-nyi GDP ment el úgy, hogy nem látszik a hatása. Iszonyat pénzeket dobtunk ki az ablakon (Köröshegyi völgyhíd, négy alagút az M6-on - sokat járok arra -, négyes metró stb.). A választási szempontjaimban már az első tíz helyen az szerepel, hogy mennyit hagy a zsebemben a kormány. A demokráciavédelmi sirámok különösebben nem érdekelnek.

Silcon 2013.06.02. 22:09:39

@hátmármindennicknévfoglalt: "ő monja meg, hogy kint vagy a gödörből"
Van pár kollégám, akik pár csemetével és némi devizahitellel is "rendelkeznek". Ők *kézzelfoghatóan* kint vannak a gödörből :) Sajnos nekem már mindez késő, de talán a gyerekei is tudnak élni a lehetőséggel. Nekem Bokros még a családi pótlékomat is elvette, a lakáshitelem a maximumán 31,5% +1% kezelési költség volt. Két és fél év alatt visszafizettem: főállás, VGMK, magánvállalkozás.

Silcon 2013.06.02. 22:25:27

Itt van két KSH gyorstájékoztató:
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/krm/krm21206.pdf
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/krm/krm21209.pdf
Az első '99-től van, az második a legfrissebb, amit találtam. Meg lehet nézni, hogy mit produkáltak a kormányok. Jól látszik, hogy az agyonsztárolt Bajnai gyengébben muzsikált, mint Fletó az utolsó évében.

látjátok feleim szümtükkel 2013.09.16. 10:46:40

@Wendég: "...emberemlékezet óta nem voltak ilyen jók a gazdasági mutatóink:"

Bakker! Te milyen gazdasági mutatót láttál?
Az én emberemlékezetem az ötvenes években kezdődik, a mai napig elég hosszú idő. Nem emlékszem azonban arra, hogy az elmúlt 60 évben a megyeszékhelyen és a közeli híres fürdővárosban ennyi üzletet csuktak volna be, mint az elmúlt 3 évben. Azért a ha a fővárosban szétnézel, ott is láthaszt hasonlókat.
süti beállítások módosítása