Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2011.11.18. 07:53 negymadar

Örök megújhodás.

Címkék: mszp kongresszus lepke megújulás báb karikatúra négy pillangó leszarom négymadár

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr553391424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zserbo 2011.11.18. 13:22:42

mszp féreg rőt frizurája meg minden egyéb vonatkozásban meseházi alakban testesül meg,hosszú élete folytán miden évben kirágta magát a gubóból, hernyó állapotból bebábozódik,majd jön az újjá születés libajnai változatban.Remélem egy ilyen pici férget játszva eltaposunk.

Silcon 2011.11.18. 22:10:50

A sorsuk már nem érdekel, de munkájuk gyümölcsétől még évtizedekig hasmenésünk lesz. Mammon szolgái épp most osztottak ki két pofont meg egy tockost, hogy tudjuk, hol a helyünk.
Fel kellene rúgni ezt a bilit, ha nem elég nekik 6-7% kamat, akkor bukják el az egészet. (Bár a régi adósságok többszörösét visszafizettük már, hála a kamatos kamatnak.) Ilyen feltételek mellett "a nekünk már nem lesz jobb, de majd a gyerekeinknek" kitétel sem igaz, hiszen már most tudható, hogy az ükunokáinknak is jut még ebből.

friczi 2011.11.22. 11:01:58

@Silcon: munkájuk gyümölcsétől még évtizedekig hasmenésünk lesz. Mammon szolgái épp most osztottak ki két ,nem pofont, hanem hasmenésre, hashajtót...A bili már többször ki lett borítva,a lavórral és a benne lévő gyerekkel együtt .
Talán ükonokáink már nem lesznek ilyen hülyékl(semmi biztosíték rá, olyan a szülői nevelés) ,hogy ilyeneket és hozzájuk hasonlókat a nyakukba vegyenek .

Silcon 2011.11.22. 18:33:16

@friczi: "ükonokáink már nem lesznek ilyen hülyék"
komolyan fennáll az a lehetőség, hogy egyszerűen tömegével elmennek. Más dolog úrrá lenni a problémákon - akár még kihívásnak is tekinthető - és egész más szembenézni mondjuk 20 év kemény munkával, lemondással, melynek csupán az az eredménye, hogy már elviselhető mértékű az adósság. Elvárhatjuk ezt?

A Ft árfolyam, kötvénykamat, CDS ilyen mértékű elszabadulását meg azzal indokolni, hogy nagyon bizonytalan a 2012-es év, elég gyenge kifogás. Az MNB tele van €-val, a külker mérleg pozitív, nincs olyan adat, amely ilyen mértékű borúlátásra adna okot.

Jóskapista 2011.11.26. 14:31:57

Lesz ez még szépséges pillangó, hiszen minden csak viszonyítás kérdése. A magyar nem tanul, hol az egyik férget veszi magára, hol a másikat. Amikor az egyik féregről már kellőképpen kiderült, hogy valóban féreg, a másik mindig egyre inkább kezd pillangónak látszani!
süti beállítások módosítása