Friss topikok

  • A kiló nem százat jelent.: remek illusztrációa demokrácia-vitához (2018.12.27. 14:15) Többségi Demokrácia.
  • Harrison Bergeron: A szekán bezzeg vannak újak... Duzz, duzz. Megláttam ott a... (2016.10.14. 22:33) Vérdisznók!
  • vkghfkuzru (vhjkgfknnlk): Egy kép erejéig még beugrottam. scontent-a-ams.xx.fbcdn.n... (2015.02.08. 19:35) ...
  • Don Calo': Elvtársak! Arccal a vasút felé! :-P (2014.12.06. 21:18) Vasutas létformák

Ki bámulja a madarakat?

2013.12.19. 19:09 negymadar

Szigorúan ellenőrzött vonatok.

Címkék: fidesz magyarország csalás áfa nemzeti horváth karikatúra hatalom négy leszarom négymadár nav

aaaa_1387476410.JPG_1076x1181

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr325699895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2013.12.21. 22:15:28

Önmagában az ÁFA csalásnak nincs hírértéke, a kontinensen e sport igen nagy népszerűségnek örvend. Tévedések elkerülése érdekében jelzem, *nemcsak* nálunk. Egyszerűen önmagában az a tény, hogy az állam bizonyos esetekben kifizetőként jelenik meg, kellően nagy csábítóerő, ahogy a múltkori interjújában Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs említette. A vámhatárok hiánya segíti a köd előttem - köd utánam cégek közötti körbeszámlázásos csalást. A "körhintacsalások" megakadályozása EU szintű probléma, a magyar lehetőségek erősen korlátosak. Pl. vissza lehetne tartani az ÁFA kifizetést az ellenőrzés végéig, de már emiatt is volt balhé. (Nem a Fletó-féle költségvetési trükközéshez kapcsolódó visszatartásról van szó.)

Wendég 2013.12.23. 03:07:41

Kipukkadt ballib lufi.

Wendég 2013.12.23. 03:18:37

Humoros képet jobb lenne látni az ásotthalmi dk-jobbik koalíciós választásról,ahogyan Vona ott ül az mszps dk között,mivel a jobbik nagy szószólója az elszámoltatás hiányának , mivel koalícióra lépett az mszps dkával hogyan képzeli el a jobbik az mszp dkást a múltjukkal való elszámoltatást.,na ez lenne érdekes.Vona valahogy elnémult ,de a a dkás vadai is,Vadai:nácikkal soha:)))

alte trottel 2013.12.25. 23:04:57

@Silcon:
Csak nem képzeled, hogy egy szó igazság is van annak a ketyósnak a rágalmaiban? Különben is már nyomoznak a viselt dolgai után! Sújtson le rá a dolgozó nép megvetése és a NER teljes szigora!

Maga A Mi Vezérlő Csillagunk, Minden Idők Legesleg Nemhazudóbb Sohasehazudója mondta, hogy "Aki adót csal, annak börtönben a helye"!
Nahát!
www.youtube.com/watch?v=Zqf-PoaVRP4
(0:24-től)

Silcon 2013.12.26. 18:32:41

@alte trottel: az urat bizonyára elkapta a Snowden kór, csak a névadóval ellentétben szerintem neki nincs pár terabájtnyi *valódi* bizonyítéka. Pont ezt kereshették nála.

Először is, ha valakivel "elnéző" akar lenni a NAV, akkor arról bizonyára nem születik dokumentum se papíron, se gépen. Törvénytelenségről nem szokás közjegyző előtt, két tanúval hitelesített okiratot kiállítani, hogy aztán azokat mindenféle Horváth urak önkényesen az öltözőszekrényükben tárolják a megfelelő iktatási rendszer teljes mellőzésével. Az elnézést ekkor a szó másik értelmében gyakorolják, azaz elsiklanak a nyilvánvaló csalás felett.

Másodszor, ha a kiemelt adózó csalni kíván, azt nem sk. hajtja végre, hanem a közvetítő láncban elhelyez egy erre szakosodott, sűrűn cserélgetett vállalkozást, sőt, ha van elég esze, akkor e cég és önmaga között még van egy tiszta vállalkozás is. Neki ugyanis csak a saját, közvetlen partnerével szemben kell "kellő gondossággal" eljárnia, ha üzletet köt. Egy menő cég nem fogja kockáztatni, hogy a nevét egy *komoly* adócsalási ügyben megtépázzák.

Harmadszor, az őt ért megannyi hercehurca után nem hiszem, hogyha tényleg lenne valami adu ász a kezében, azt ne tette volna már fel a netre. Azért van a tor hálózat meg a proxy szerverek. Biztosításnak se rossz.

Axiómákról nem nyitok vitát, úgy mint:
- a politikus hazudik,
- a vállalkozó adót "optimalizál".

hátmármindennicknévfoglalt 2014.01.01. 17:52:57

Csakhát az állam legfelsőbb szintjén űzött korrupció a jelek szerint nem rendszeridegen, ezért az axiómák ebben a miliőben másként értendők. Ahol kötelező hazudni, a napi munka része, idegen a rendszertől (s ezért büntetendő) ha valaki azt nem teszi. Ha a csalás, a magánzsebbe állami segítséggel "szerzés" éppoly természetes, mint a "hosszú bájtos" esetlenkedés anno, ott az esetek nagy száma önmagában hagy(hat) nyomot - amit most az ügyészségnek kell eltakarítani.

Silcon 2014.01.01. 21:27:48

@hátmármindennicknévfoglalt: Mégiscsak lehetett valami Lady DI 70-30-as kijelentésében? A nagy tételeket szemmel láthatóan egyik oldalról sem piszkálják.

Nagyon úgy fest, hogy megint egy "melyik a kevésbé rossz?" választás előtt állunk.