Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2012.03.26. 18:24 negymadar

A szocialista múlt feltárásának bizottsága (Ügynöktörvény)

Címkék: mszp fidesz kormány kdnp tükör jobbik leszarom négymadár lmp ügynöktörvény negymadar

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr524341739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2012.03.26. 20:25:06

Majd pár nappal a választások előtt. Kockára tenni a 2/3-ot?

friczi 2012.03.27. 08:43:36

Pár nappal a választások előtt, olyan ,mint a halottnak a csók . Most még hozhatna a konyhára egy kis tisztogatás,még ha fele annyian maradnának ,mert annyian vannak bent,de még is meg érné .
Amúgy milyen 2/3-ról van szó ?
Már rég nincs olyan..nem is volt,csak amolyan botcsinálta...
(ha a régi és az új elkövetőket kidobnák....ki maradna ?)

táboricsendőr 2012.03.27. 18:25:05

A szociáldemokrata meggyőződése miatt bűnhődött apám,a jutasi géhás főtörzs nagyapám, a nagyapám miatt a tanítóképzőtől eltiltott édesanyám, a Don-kanyarból tüdőbajjal meghalni hazajött tábori csendőr őrvezető papnövendék nagybátyám, a kulák származású, vagyonából kisemmizett feleségem nagyszülei - a hódmezővásárhelyi Erzsébet-malom egykori bérlői - nevében követelem az igazságot és a teljes ügynöklista nyilvánosságát!

görénykurzus 2012.03.27. 18:34:21

@táboricsendőr:
Hazaáruló gazember mindenki, aki nem ezt akarja!

Silcon 2012.03.27. 22:33:44

@friczi: "olyan ,mint a halottnak a csók"
Már most is az. Meg kell csinálni, mert rajta van a listán, de már késő. Antall úriembert játszott a gazemberekkel miközben fasiztázták.

hátmármindennicknévfoglalt 2012.03.28. 20:50:45

@Silcon: Antall az is volt: úriember.
'90 júniusában egy Horn nevezetű fickó (népünk bölcsessége később prime ministert csinált belőle...)nos ez a fickó azt mondta Antallnak, hogyha nem tesz-csinál-mond neki tetsző dolgokat, akkor rámutat az akkori MDF frakció ilyen-olyan emberére, plénum előtt és bejelenti, hogy itt ügynökök ülnek. Antall azonnal replikázott, hogy akkor ő is rámutat néhány emberre a szocik között, hogy ezek zsarolták a szerencsétleneket. És itt van az eb elhantolva: sok ezek közül megzsarolt ember volt, tartójuk volt az igazi gazember - aki persze semmilyen listán nem szerepel.

Silcon 2012.03.28. 21:40:41

@hátmármindennicknévfoglalt: egy biztos, nagyon sokat veszítettünk azzal, hogy nem öntöttünk tiszta vizet a pohárba. Akkor elmaradt volna a '94-es nagy visszatérés a későbbi súlyos következményekkel együtt. Ami szintén probléma: a Fidesz hibái az MSZP-t erősítik, nem egy új szervezetet. Így ebből a kutyaszorítóból az életben ki nem jövünk.

Személy szerint azzal sem értettem egyet, hogy a "szakmai tudás" miatt a titkosszolgálatok embereit sem cserélték le. Japántól Amerikáig sok-sok országban ki lehetett volna képeztetni az új gárdát, országonként csak pár embert. A régi gárda az oroszokhoz volt bekötve, velük szemben mennyire lehettek bizalommal nyugaton?
süti beállítások módosítása