Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2011.09.13. 20:56 negymadar

A Gép forog. (Ahogy a csövön kifér)

Címkék: kommunikáció fidesz kormány kdnp eredmény karikatúra gőz duda leszarom

25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr523225290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2011.09.14. 04:06:05

Tisztelt négymadár!

Igazán pihenhetne már az alkotó!

Tisztelettel:
anonymand

vhjkgfknnlk 2011.09.14. 08:29:14

A madaraknak nagyon savanyú lehet a szőlőlé amit ezen a gépen gyártanak. :)) Üdv! vhjkgfknnlk

zserbo 2011.09.14. 09:59:53

Rajzból hiányolom a nagy csap alatt a szoci kezeket , ennyi jár azoknak akik az adósságot felszedték ,az országot kirabolták ,a népet nyomorba döntötték(mszp-szdsz=lmp).

anonymand 2011.09.14. 11:32:47

@zserbo:

Tisztelt zserbo!

Csak nekem, kérlek részletezd:
1. ki, mit rabolt el (az általános alanyt mellőzd kérlek)
2. mire költötték a kölcsönbe vett pénzeket (itt használhatod az általános alanyt)
3. a nyomor ellentéte a Kánaán, ugyi, tehát részletezd kérlek azt is, hogy mitől tűnik Neked most Kánaánnak?

Várom megtisztelő válaszod!

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: qrva szerencséje ennek az országnak, hogy nyomor helyett napi négy óra (köz)munkával el lehet jutni a középosztályba....

zserbo 2011.09.14. 11:38:33

@vhjkgfknnlk: madarak Szeged felől röpködnek, szeretnének a Fidesz pénzekből csipegetni ,,hangos károgásukkal adnak hangot ,köztudott a pol pot megye élén botka elvtárssal .

zserbo 2011.09.14. 11:58:54

@anonymand: 1.névileg nem sorolom de ügyészségi büntető per indult ellenük , melyet Budai ur vizsgálatával bizonyítható , már több mint futball csapatnyi szocik ellen indult eljárás,nap mint nap hallható tv rádió hírekben ,napokban gyurcsany ellen .
2. ugyan miből lehet meggazdagodni pár év alatt ,nem munkából az biztos ,,nokiás doboz ,nylon zacskós pénzek ,borítékos sarc,taxis gyuszi pénzek szállítása,tocsikolás,KH bank kulcsár akciója ,pénzek nem az állami kasszába folytak ,hanem onnan ki .
3.Hát igen a magyar feledékeny , elfelejtik valójában a szocik bűne az ország nyomora ,miért hallgattak gyurcsány idejében ,akkor kellett volna hangoskodni Kánaánról nem ejtettem szót ,mert a szoci nyomort nagyon sokára heveri ki az ország ,egyenlőre annak is örülni kell hogy az ország él nem jutott csődbe..Nagyon kíváncsi vagyok ha a jobbik vagy az mszp-szdsz kormányozna mit tudna tenni az eladósított megnyomorított országgal ,kötve hiszem hogy azt a kánaánt előteremteni annyi idő alatt amennyire a Fidesztől elvárják ,Egyenlőre a FIdesz nagyon ügyesen és jól kormányoz ,akinek nem tetszik ellehet menni ,vagy a mszp-szdsz ajtaját rugdosni hogy amit elloptak tegyék vissza

anonymand 2011.09.14. 13:18:55

@zserbo:

Kérdés:
"1. ki, mit rabolt el (az általános alanyt mellőzd kérlek)"
Válasz rá:
" de ügyészségi büntető per indult ellenük , melyet Budai ur vizsgálatával bizonyítható , már több mint futball csapatnyi szocik ellen indult eljárás,nap mint nap hallható tv rádió hírekben ,napokban gyurcsany ellen ." - a futballcsapatnyiból nem vagy képes egy nevet prezentálni, aki ellen vádat emeltek volna. Ha jól tudom, javíts ki ha nincs igazam, Gyurcsány ellen nem rablás a vád, sőt még vád sincs. Majd lesz, ha lesz.
Kérdés:
"2. mire költötték a kölcsönbe vett pénzeket"
Válasz:
"ugyan miből lehet meggazdagodni pár év alatt ,nem munkából az biztos ,,nokiás doboz ,nylon zacskós pénzek ,borítékos sarc,taxis gyuszi pénzek szállítása,tocsikolás,KH bank kulcsár akciója ,pénzek nem az állami kasszába folytak ,hanem onnan ki ." - nem tudom, hogy kire gondoltál (mert megint elfelejtettél nevesíteni), remélem, hogy nem Bonsai Duce-ra gondoltál, a "meggazdagodni pár év alatt" szövegeddel,mert abból leírtál, nekem ő ugrott be
Kérdés:
"3. a nyomor ellentéte a Kánaán, ugyi, tehát részletezd kérlek azt is, hogy mitől tűnik Neked most Kánaánnak?"
Válasz:
Hablaty.

Jogos a piros pont a gazditól.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: ha már szóba hoztad:
"nokiás doboz" ki és mikor tett ez ügyben feljelentést? Mennyi fér egy Nokiás dobozba? Ellentétben a mnyp 3000 milliárdjával?
"nylon zacskós pénzek ,borítékos sarc," - összeg, nevek?
"taxis gyuszi pénzek szállítása," - mintha kevernéd a dolgokat. Nem magánpénzek forogtak ott össze meg vissza?
"tocsikolás" - ez, ha emlékezetem nem csal még I. Bonsai Duce uralkodása előtt történt, jogerős bírói ítélet, Fidesz pénztáros+MszP pénztáros fifti-fifti.
"KH bank kulcsár akciója" - ezt már más císzóval elsütötted, de egy egylövetűt nem lehet kétszer. Te ezt nem tudtad? Ha nem, akkor megjegyzem, hogy nem állami pénzekről volt ottan nagyba szó.
"pénzek nem az állami kasszába folytak ,hanem onnan ki ." - se név, se semmi.
Az sem semmi, amit Te válasznak tekintesz, mert az csak egy nagy rakás karakter egymás után...

zserbo 2011.09.14. 13:47:08

@anonymand: nevek az ügyészségen vannak ,menj járj utána kik azok akire kíváncsi vagy.Mit akarsz a nevekkel??? nevezd te meg őket , itt ezen a kommunista oldalon:)))))

anonymand 2011.09.14. 14:24:06

@zserbo:

Tisztelt zserbo!

"Mit akarsz a nevekkel???" - semmi egyebet, csak azt, hogy igazold állításaidat. Nem tudod..
Mert Budai feljelentései alapján (hetente mennyi is?) még egyetlen vádemelés nem született.
De Te rá hivatkozol.
Már egy candella is fényárt jelentene, az biztos.
"nevezd te meg őket , itt ezen a kommunista oldalon:)))))" - én már, igaz ugyan hogy cáfolatként, megneveztem Gyurcsányt.
Ha olyan ez az oldal neked, mint a zsinagógában az utálatos kép, akkor mi a francnak jössz ide?
Mazochista vagy, esetleg szeretnél tanulni valamit?
Például: érvelni.
Például: forrást megjelölni.
Amúgy nem viccoldal ez, hogy röhögj, inkább sírnod kéne.
Persze ne is törődj azzal, hogy vitatkozni úgy szokás, hogy érvet érvvel szembesítenek az egyet nem értők.
Tudom, Te nem ilyen vagy. Nem egyet nem értő.
Te semmit sem értő vagy, azért érezd jól magad (az ötcombú menyasszonyoddal).

Tisztelettel:
anonymand

anonymand 2011.09.14. 14:35:15

@anonymand:

Bocsánat!

candella helyett candela

anonymand

zserbo 2011.09.15. 07:58:15

@anonymand: kíváncsi vagy hol vannak a felvett adósságok és a közpénzek ,,hát itt és még számtalan ilyen helyeken....fölösleges védened az elkövetőket ,akár minden napra jut több felderítés.

Feljelentés Havasék ügyében

Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikus 600 ezer forintot kapott 2006-ban egy szakértői tanulmány megírásáért, azonban az iromány kámforrá vált, vagy soha nem is készült el. Ehhez hasonlóan a szintén szocialista Havas Szófia szakértői munkájának sem találta nyomát az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálata, ezért Budai Gyula büntetőfeljelentést tett a rendőrségen.

zserbo 2011.09.15. 08:01:47

@anonymand: Még nem lett említve a katonai ügyészségen lévő ügyek, az egyetemeken való visszaélés szintén ,a gyanúsított letartóztatva.

anonymand 2011.09.15. 08:30:37

@zserbo:

Tisztelt zserbo!

Ha lenne még Ludas Matyi rendelésem, lemondanám, bíz' Isten.
Te most érvelsz, vagy viccolsz?
Érvnek, nudli, viccnek gyatra.

1. Havas
"Budai most Havas Szófiát támadja
Havi 600 ezer forintért vezényelte le 2007-ben az Országos Gyógyintézeti Központ (OGYK) megszüntetését, az intézmény vagyonának hasznosítását miniszteri megbízottként Havas Szófia, az MSZP egészségügyi szakpolitikusa." - 600 ezer Forint, nem jogerős ítélet, de még a feljelentés sem született meg.
www.hirextra.hu/2011/08/18/budai-most-havas-szofiat-tamadja/
2011. augusztus 18. csütörtök 09:54 - HírExtra

2. Kárpáti Zsuzsa
"Kárpáti Zsuzsa is lebukott

Megjelent: 2010.11.13. 09:26 | Frissítve: 2010.11.13. 09:25

Büntetőfeljelentés születhet Kárpáti Zsuzsa az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet(EKI) korábbi vezetője ellen - írja a Magyar Hírlap."

"Kárpáti Zsuzsa visszautasítja a vádakat
Az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) volt vezetője, Kárpáti Zsuzsa visszautasítja az őt ért vádakat; az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében leszögezte: "munkám során mindvégig (...) a hatályos előírásoknak megfelelőn jártam el"."
"http://nol.hu/belfold/karpati_zsuzsa_visszautasitja_a_vadakat#"
Jogtalanul vett fel, mondjuk 5 milliós fizetést? Mondjuk. Összegszerűségről szó nincs.
A bíróság meg nem tud az ügyről 2010.11.13. óta? Vagy citálni tudod a jogerős bíróit, csak az én figyelmemet kerülte el?

Viccos fiú(vagy lány) vagy Te!

Ezekkel a"tényekkel" támasztod alá sommás ..."akik az adósságot felszedték ,az országot kirabolták ,"... véleményedet.

Birkatürelmem van, de ez egy kicsit sok(vagy inkább túl kevés) már nekem is.

A katonai ügyészség: ha állami pénzeket vittek haza, bűnhődjenek!
Ha magánembert károsítottak, bűnhődjenek!
De a Te szavaid kötélre juttatnának olyanokat is (ha lenne még halálbüntetés kis honunkban), aki csak blicceltek a Metrón, vagy fizetés nélkül leharapták a kifli csücskét.

Ember!
Gondolkozz!
Még ha nehezedre esik, is.

Tisztelettel:
anonymand

zserbo 2011.09.15. 08:34:23

@anonymand:véleményed félmondat nem érdekel , báj-durung primitív szintedre nem megyek le,te szerencsétlen flótás válaszod tartalmi szempontból hülye okoskodás,gerjeszted a hülyeséget.Örömérzeted meghagyom idővel öntisztulás lesz a vége mint a szocik taliga tolójának.Érdeklődési köröm kívül vagy.

zserbo 2011.09.15. 08:44:59

Nagyobb értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést az Országos Rendőrfőkapitányságon az elszámoltatási kormánybiztos Havas Szófia és Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikusok megbízási szerződései miatt – értesült a Magyar Nemzet. Bár Budai Gyula feljelentése ismeretlen elkövető ellen szól, a kormánybiztos lapunk birtokába került jelentéséből kiviláglik, hogy a – gyanú szerint valótlan tartalmú – teljesítésigazolásokat Matejka Zsuzsanna, az SZDSZ-es vezetésű egészségügyi minisztérium volt kabinetfőnöke írta alá.

A vizsgálat szerint ezek az igazolások „pongyola” megfogalmazásúak, hónapról hónapra ugyanazon mondatok ismétlődnek bennük, és nyelvtani hibáktól hemzsegnek. Továbbá dátumként sokszor vasárnap lett megadva, ami arra utalhat, hogy utólagos „lepapírozás” történt. De ami ennél is súlyosabb, hogy még azoknál a megbízási szerződéseknél sem találtak munkavégzést igazoló írásos dokumentumokat, amelyeknél a megállapodás azt kifejezetten előírta.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2011.09.15. 08:52:16

Ezt a rajzot megvettük, szép szimbóleum.

anonymand 2011.09.15. 11:18:50

@zserbo:

Tisztelt zserbo!

Öröm volt Veled vitázni, kár hogy nem volt érved.
Hidd el, nekem könnyebbség, hogy nem kell tovább folytatni.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: azért jól mutatnál Halloweenkor egy gyertyával....

borovi 2011.09.15. 14:02:49

Kár, hogy újabban ezt az egyébként briliáns blogot is igyekeznek szétkommentelni a trollok és a konkrét idióták. Az ember lassanként mindenhonnan elszokik.

hátmármindennicknévfoglalt 2011.09.15. 21:25:07

Kilógva a sorból (a karikatúrára reagálva) egy ragyogó versikét idéznék, ha jól emlékszem Papp Máriótól:
Címe: Diadalia

Öntömjén
Felvirág
Összekovács
Felszerszám
Kijózan
Lelomb.

Silcon 2011.09.15. 21:25:10

A gőzt időnként ki kell ereszteni.
Hogy megtudjuk hol a határ, át kell lépni rajta.

zserbo 2011.09.17. 11:24:15

@anonymand: nincs erkölcsi alapod hogy kioktass,butaság prófétája riadt majom sebességgel húzz el,komikumba hajló nézeteiddel falubolondja kategóriába tartozol.Jácc azzal amid van ,talán élvezetet okoz neked te városi tahóóóó,azért jól mutatnál Halloweenkor egy gyertyával...

anonymand 2011.09.17. 12:40:36

@zserbo:

Inkább maradok.

anonymand

redjohn 2011.09.18. 06:45:02

Ez jellemző, amikor már nem tudnak érvelni, pocskondiáznak....
Érdekes, Budai egyetlenegy párttársát sem vizsgálja, pedig lenne kit, pl.: az esztergomi ex polgármester...
Valahogy ahhoz nem fűlik a foga, vajon miért?

hátmármindennicknévfoglalt 2011.09.19. 13:14:56

@zserbo: Így egyszuszra szép és értelmes megnyilvánulás volt. Tudod az ilyesmit fokozni?

anonymand 2011.09.19. 14:13:58

@hátmármindennicknévfoglalt:

Tisztel hátmármindennicknévfoglalt!

És ő az elit része!
Felismerni képes betűket, nagyjából koordinált módon tudja verni a klaviatúrát.
Mi lesz velünk, ha kifejlődik belőlük (ne feledd, lehetetlen nincs) egy olyan csoport amelyik képes az asszociációra, analízisre, szövegértésre és szövegértelmezésre?
Az evolúció csodákra képes!

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása