Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2008.02.21. 15:11 negymadar

Szakácsverseny

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr98348542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancsa 2008.02.28. 13:00:15

nem birják már ezt a hüje fideszt leállitani mert csak a hülyeséget mondja az embereket kábitja és ő mikor kormányon volt mit csináltak csak a zsebüket tömték meg jól és most mindenkit kritizél de még se tudnak az asztalra tenni semmit konkrét dolgokat ahelyett mindig mást piszkálnak előbb nézzen körél Orbán a maga háza táján meg a libringekén aki körül veszi
jó lenne már az ország helyzetável foglalkozni nem hogy most ki mit csinál.

Gaby 2008.02.28. 13:14:42

Az ország helyzetével foglalkozik a másik fél is, hogyan lehet még többet lenyúzni rólunk, (már semmit) Ők meg élnek mint hal a vízben! (na az sem Magyarországon)! Remélem hamarosan megbünhődik minden olyan politikus amelyik azt érdemli!

Zsu 2008.02.28. 14:46:13

Szerintem nem a Fideszt kellene leállítani, hanem az MSZP-től kellene megszabadúlni. Igaz minden kormány előbb a saját pénztárcáját tömi meg, de a Fidesz legalább nem úgy csinálta, hogy abba a nép beledögöljön, ráadásúl az MSZP a saját maga által elcsalt pénzt velünk akarja megfizettetni! Akinek ez kell, az fizesse a vizitdíjjat a kórházi napidíjat, a tandíjat (kb. 100000-150000 ft/félév)és még a kötelező tb-járulékot. Szomorú, hogy még van olyan ember aki ehhez még aszisztál is. Csak azon kellene elgondolkodni, hogy a Fidesz idjében miért nem volt szükséges ilyen terheket tenni az emberek vállára, és miért volt lehetőség adókedvezményekre, megszorító intézkedések helyett?! Szomorú, hogy olyan emberek élnek ebben az országban, akik még mindíg elhiszik, hogy "NEM LESZ GÁZÁREMELÉS" (holott minden alkalommal bebizonyosodik, hogy 1000-el megy a kamu duma) valamint, azért van szükség pl. a vizitdíjra is, mert "elkurtuk!". Miért nem a saját fieztésükből pótolják, meg a szimpatizánsaik fizetéséből pótolják azt, amit elcsaltak!? Ja és a vizitdíj csak MSZP szerint lesz 1000 ft-re emelve!

Zsu 2008.02.28. 14:51:19

Ja, még annyit az előző kérdésre, hogy a Fidesz a maga idejéről mit tud felmutatni: talán az államadósság csökkentését!
És mit tud felmutatni az MSZP?: vizitdíj, tandíj, adóemelés, megszorító intézkedések, korházak megszüntetése, munkanélküliség csökkentése a közférában dolgozók elbocsátásával, a gyermekek gyógyítása természetes megoldások helyett - tömjük meg őket gyógyszerekkel..., ja és hatalmas államadósság felhalmozása, amit most nekünk kell visszafizetni! AKI MÉG MINDÍG NEM ÉRTI A DOLGOT, AZT SAJNÁLOM, MERT NEM LEHET RAJTA SEGÍTENI! :(

ferkó 2008.02.28. 17:15:05

Zsu-nak,ha még vissza tér
A fidesz uralkodása idején könnyen nem rakott terheket a lakosságra,mert a Bokros csomag eredményeit élte fel. Ennek ellenére csak rakott terheket,meg kéne kérdezni az akkori nyugdíjasoktól ,mit is vett el.az akkori szegények meg haljanak éhen,mert mi a középosztályt segítjük...mondták ők. Mire a középosztály felzárkózik,a szegények úgy is kihalnak, nem kell velük foglalkozni.
Az akkori fő szövetséges,Torgyán,meg annyi kárt okozott,hogy a teljes fidesz kormány és unokái se tudnák munkával ledolgozni.Ezek csak a főbb dícséretek,a mostani 6 év károkozásait már nem is említem.
Egy normális kormányt se tudok a rendszerváltás óta. Olyat akik akartak valamit,ami jó az országnak olyat tudnék,de azok is tele hibákkal.Nem hiszem,hogy tud valaki a mostani bármely oldali olyan karizmatikus jóakaratú valakit,akit nem tudna ki kezdeni bármely oldal...sajnos.
Nem az ország a lényeg,hanem az illető politikus rögeszméi.Sajnos nagyon sok az olyan un. polgár,aki nem gondolkodik,csak benyal

pista 2008.03.02. 23:25:46

Csodálkozom, hogy még vannak ilyen pancsák és ferkók. Ôk azok, akik elhiszik még a hazugságokat is, csak a kedvenc pártjuk (apáink és nagyapáink megkínzói - ill. utódaik, szellemi leszármazottaik) maradjon hatalmon. Nem veszik észre, hogy az ô zsebükben is kotorásznak idegen kezek. Nos én javaslom, hogy az MSZP és SZDSZ tagog, pártolók és szavazók fizessenek vizitdíjat, kórházi napidíjat, magas gázárakat,-villanyszámlákat, autópályadíjakat, stb, a FIDESZ és többi jobboldalinak nevezett pártok tagjai, pártolóik és szavazóik ne fizessenek vizitdíjat és korházi napidíjat, az amúgy már megfizetett tb-n felül, gyermekeik tanulhassanak ingyen az amúgy sem ingyenes iskolákban, hisz az ô adójuk egy része is erre fordítódik a költségvetésbôl, az Ô villany,-és gázszámlájuk maradjon a régi (az sem volt kevés), stb, stb. Magyar, nyisd már ki a szemed és a füled, legyen saját véleményed és védd meg az érdekeid!!! Nem a feudalizmusban élünk, hanem állitólag demokráciában! Mi az érdeked abban, hogy a népnyúzók (bármelyik oldalon) szekerét tolod, hogy nem az ország érdekei a fontosak, hanem a politikusok rögeszméi. Ferkó, pancsa, éppen te nyalsz be, pedig téged ugyanúgy szivatnak a tieid.

csatoka 2008.03.06. 21:24:20

Te Pancsa!
Akkor kritizálj nyilvánosan bárkit, ha tudod, mit jelent a "libring"! Amig ilyen bunkó vagy, jobb, ha nem szólsz semmit.

Szekszárdi Miki · http://www.diagnozis.eu 2008.03.08. 18:36:53

Nyelvében él a magyar ... Nos, Pancsát olvasva, mindannyian haldoklunk...

gekk 2008.03.08. 19:47:46

A fideszt nem zavarja sem az igazság sem a törvény. A zsebnapoleon annyit hazudott már, hogy ha a nyíves gyurcsány 100 évig hazudozik akkor sem éri utól. Most kampánycsendet sértettek több helyen is a fideszesek. De nem gond: az ügyvédek majd megvédenek "osztjónapot"(copyright by orbán)

rike 2008.03.11. 12:50:10

A FIDESZ 3 év alatt élte fel azt amit Bokros alig 1 év munkájával megteremtett. FELÉLTE és a Nezeti Színházon /új helyen/, a sehová nem vezető Szekszárdi hídon kívül szinte semmit nem építettek. Nem épültek autópályák, helyette felélték az inflácós állami többlet bevételeket,támgatták a haverok pályázatait és mindezt abból, amit a nyugdijasoktól elvettek / törvényt módosítottak , hogy ne kelljen adni/. A most épülő országot nem lehet össze hasonlítani a FIDESZ saját zsebre kormányzásával. ZSU,PISTA úgy látszik nehezen tanultok,de még könnyebben felejtetek. AKADÉMIKUSOK vagytok, vagyis elakadtatok a gázár emelésnél!

pista 2008.03.16. 17:02:15

A Bokros csomag elvett; nem adott; az megszorítás volt, ne feledjétek. A Fidesz üres államkasszát vett át. A semmiböl nem lehet egyböl Kánaánt csinálni. Nem segélyeket osztogattak, hanem munkahelyeket teremtettek, adókedvezményeket vezettek be, felemelték a minimálbért, stb. A nyugdíjasoktól nem vettek el semmit, csak átalakították és igazságosabbá tették a rendszert. A kisnyugdíjasok még jobban is jártak, a magas nyugdíjúak kaptak kevesebb emelést! A Fidesz-politika reményt keltett egy jobb jövö irányába, a lassú fejlödés irányába. (Ôk is emberbôl vannak, követtek el hibát- de ki nem?) Ismétlem, egyböl nem lehet Kánaánt csinálni a semmiböl! Futotta, amennyire futotta! De ami most megy, az népnyúzás! Bandó is megmondta: svéd adórendszer, albán munkabérek. A Fidesz legnagyobb hibája, hogy nem tesz semmit hatékonyan a jelenlegi kormány (milliárdos baloldaliak - nevetséges!) megbuktatására. A mostani szavazás is csak mézesmadzag volt, de nem állnak ki a kormányváltást követelök mellett. Úgy tünik, amig vér nem folyik, addig nem lesz változás. És az tényleg nem lesz jó senkinek!

rocco 2008.03.17. 20:16:26

Azt hiszem, maradhatunk abban, hogy ami a Bokros csomagból megmaradt azt szórták szét FIDESZÉK. A gáznak ára így is úgy is emelkedett volna. Olyan hülye nem lehet senki, aki elhiszi, hogy egy esetleges Orbán kormány esetén újra 20ft lesz a gáz m3e, 3,60 a tej és kenyér. A minimálbér emelése nem járulék csökkenéssel, hanem többlet befizetéssel járt. Ez sok törpe és kényszer vállalkozót elég rosszul érintett. Töredék autópálya épült 98-2002 között. Említhetném a családi pótlék összegét akkor és most!!! Valamint az egészségügyi dolgozóknak beigért bérrendezést. OV uralkodása idején nem szavazta meg a 13. havi nyugdíjat, akkor a 2006-os választásokon igért 14.és 15. havi igéret egy kissé büdös. Elbukott a népszavazás? El. Na és? Ki fogjuk fizetni ezeknek az összegegnek a többszörösét, de az "jó" leszen nekünk, mert a vezíretek ezzel hülyített meg 3millió embert. Hurrá!!!
süti beállítások módosítása