Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2008.02.04. 19:51 negymadar

Vasúti Vezérelv

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr90325369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÖrdögSzasza 2008.02.13. 09:03:52

Ezek szivatnak bennünk az tuti!

Gaskó menjen a f...ba! Amíg más munkába menne ő a száját tépi, olyanért ami nonszensz. 250 ropi/kopf??????? Mire föl???????????????????
A vonat koszos, firkás, büdös mint az állat, késik, lepukkant. Fejlesztani kellene, akkor lesz több utas, több bevétel, jobb vasút. De így mi marad??? Lerobbant BZMOT -ot vontató Szergej, szirsza pálák, 40-nel vánszorgó gyorvonat, kosz és mocsok.

Gaskó úr és szakszervezete menjen sztájk idejhén álló vonattal dolgozni, vigyen árut, nyersanyagot.
Mi dolgozni akarunk és nem ácsorogni a megállókban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ronin 2008.02.21. 17:03:18

nem értem ezt a sztrájkot.ha mindenkinek jár a 200 eFt akkor nekem is mert én is ebben az országban nőttem fel.az ország vagyonában benne az én munkám is.amikor privatizáltak mindent senki nem kapott egy vasat sem.miért pont a vasutasok kapnak.ezen az alapon mindenkinek egyenlően jár minden privatizációs bevételből .
süti beállítások módosítása