Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2008.01.18. 18:06 negymadar

Kampánykezdek népszavazni

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr82302471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekszárdi Miki · http://www.diagnozis.eu 2008.01.18. 18:49:45

A madarak inkább csak bámulnak lefelé, leginkább pedig szarnak az egészre...

Gyöngyi 2008.01.18. 22:35:04

Előbb, utóbb valamelyik úgy is eltalál!
Imádom a humorodat!

Szekszárdi Miki · http://www.diagnozis.eu 2008.01.21. 10:34:32

Gyuri; gondolat ébresztőnek közzéteszem a Leszerelt honvédség, felszerelt postások c. khm... írást:
A finesz nevetséges vádjaira reagált a kerékpártenderrel kapcsolatban Bélyegnyaló Béla, a Magyar Posta vezérigazgatója:

"Nevetségesek a finesznek azon állításai, hogy - mint állami vállalat - az állami vezetéshez hasonlóan herdáljuk a pénzt. Miután a magyar honvédség az ellenség megtévesztése érdekében látszatra leépült, titokban helyette a postásokat képezték ki hadászati-védelmi feladatok ellátására. Erre a dörzsölt lépésre még a NATO sem készült fel. A postások ugyanis úgyszolván úgy ismerik az országot, mint a tenyerüket. Házról-házra folyó védelmi harcokban kimagasló, és az ellenséggel szemben behozhatatlan helyi ismeretekkel rendelkeznek. Esőköpenyeik 96%-ban golyóállóak, egyes vélemények szerint még RPG-vel sem lehet átlyukasztani őket. Ezért született a honvédelmi tárcával közösen az a döntés, hogy - hasonlóan a II. világháborúban kerékpárral felszerelt magyar gyorshadtestekhez - harcászati céloknak is megfelelő biciklikkel látják el a kézbesítőket. Ezek pedig nem olcsó kerékpárok. A váz golyóálló titánvanádium ötvözetből áll; a kerekek taposóaknakereső önfoltozó gumikkal vannak felszerelve. A csengőkbe mérgezett nyílhegykilövő szerkezet van beépítve, a dimangó dörzsmeghajtású lámpák pedig 23 mm-es páncéllemez átlyukasztására is alkalmas lézersugarat bocsátanak ki. Az oldaltáskák 2-2 vakvarjú tipusú, csipcsipcsóka rendszerű hőkövető rakétákkal vannak felszerelve. Gyalogsági fegyverként a kerékpárokhoz a korábbi Yatagán tipusú kézipumpa továbbfejlesztett változatát szereztük be; ez a félelmetes fegyver már a cigánytelepeken történő levélkézbesítések alkalmával is remekül bevált kitűnő koponyarepesztő paraméterei révén - postásaink nem egyszer bizonyították is halálmegvető bátorságukat. A mostani pumpa azonban egy erőteljes nyomásra pusztító erejű sűrített levegőt is kifúj, ami 30 cm-en belül garantáltan összekócolja az ellenfél 3 cm-nél nem rövidebb hajszálait. Elképzelésünk szerint honvédő kézbesítőinknek ezzel kell lefújni a betolakodó, elvult kézi lőfegyverekkel rendelkező ellenséget; s míg azok választékuk visszarendezésével lesznek elfoglalva, a mi postásainknak lesz idejük előrántani és kézbesíteni egy, az agresszor országába szóló bírósági idézést vérfertőzés tárgyában. Az összezavart ellenség pedig tömött sorokban elindul hazafelé, részint, hogy ügyvédet fogadjon fel magának, részint, hogy időben meg tudjon jelenni a tárgyaláson, részint, hogy a vádíratnak megfelelően hazafias kötelességének eleget téve szexuális kapcsolatot létesítsen szülőanyjával.
Szólhatnék még egyéb felszerelési tárgyakról, ami indokolja a megszokott árkategóriánál minimum négyszer drágább kerékpárok beszerzését, de végső konklúzióként elégedjenek meg annyival: valahol nekünk is el kell baszni a pénzt és akkor már miért ne ennél a derék szlovén cégnél, amely egyébként nem kis jutalékban részesít azért, hogy ez a számomra igen kedvező beszerzés megvalósulhasson."

Lejegyezte:
Pumpa Pista, a Honnan fúj a szél napilap ügyeletes szerkesztője.

Tücsi-mami 2008.02.05. 16:11:35

Régen is csak szavazni jártunk, nem választani. Mert hogy a rosszak között minek válasszunk.?
süti beállítások módosítása