Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2008.01.10. 12:37 negymadar

PRINC(z)eltetés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr24292015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekszárdi Miki · http://www.diagnozis.eu 2008.01.11. 07:29:02

Azé szerintem nemköllött vóna annyira agyonbüntetni asztat a szögény Pirincékot. Mögláccik, hogy keményebb diktat ura van minálunk, mint Csílébe vót az alatt a női ivarszervnevű tábornok alatt, az a Pinacset vagy hogy hłtták. Szóva untig elég lett vóna, ha párszáz forintra mekbüntetik a Pirinc urat és kötelezik, hogy válcson négy villamosjegyet, amibű kettőt röktön le is kéne neki utazni a Nyugati meg a Margitsziget között.Én így csinyátam vóna, mer én egy igazságos bíró lennék.
Más kérdés, ha véletlenül diktátor lehetnék kies kis hazánkban, akkor sok olyan politikus lenne a Parlamentben, akiken eggyel több lyuk lenne, mint ahogy gyárilag készültek. Leginkáb a homlokuk közepén vagy a tarkójukon. Szedmák baktert pedig megtenném közlekedést igazgató miniszternek, hogy mindig pontosan járjanak a vonatok és a mellékvonalak se párologjanak el. Akinek pedig nagy orra van és mindig hazudik, azt elcsapnám tehénpásztornak.

Regős Bendegúz, s.k.
süti beállítások módosítása