Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2008.01.08. 18:45 negymadar

Szarok belé !

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr96289825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GOJ 2008.01.08. 20:17:42

Dehogyisnem, csak sikerült odaadnunk a haveroknak 630misit ...

Szekszárdi Miki · http://www.diagnozis.eu 2008.01.09. 08:57:07

Nem a kútba szartunk, csak a kávájára; aztán belelökdöstük.
A verebek meg csak csiripelnek, csak csiripelnek, nem ugrálnak. Talán ismerik afagyott veréb történetét, hogy amikor félig megfagyva az út szélén rászarik a tehén, a meleg hatására elkezd magához térni és fészkelődni. Arra megy a róka, meglátja a mocorgást és megeszi a verebet. Tanulság: aki le van szarva, az ne ugráljon.
Még akkor sem, ha ilyen vastagon szarnak rá... vagy le se szarják...legaqlábbis azt, hányan maradhattak volna életben, ha mondjuk ezt a lóvét a szívkatéterezésre fordítják. Minden visszájára fordul ebben az országban: de örüljünk, hogy nem mi vagyunk Koszovó...
Ahogy Epikthetos mondta, az embereket nem a dolgok zavarják, hanem a szemléletük, azaz, ahogy a dolgokat nézik. Ne azt nézzük, hogy ez így szar: örüljünk, hogy nem Szomáliába születtünk... gurrrráááááá.... és nemhogy ne kritizáljuk amit kapunk, de örvendezzünk is minden nap egy újabb rothadó gyümölcsnek istenke mérgező ege alatt, hátha meglátja az üres lelkünket és megkönyörülve beenged azoknak a paradicsomába, akik a saját elméjük rabszolgái.
süti beállítások módosítása