Friss topikok

Ki bámulja a madarakat?

2013.12.19. 19:09 negymadar

Szigorúan ellenőrzött vonatok.

Címkék: fidesz magyarország csalás áfa nemzeti horváth karikatúra hatalom négy leszarom négymadár nav

aaaa_1387476410.JPG_1076x1181

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negymadar.blog.hu/api/trackback/id/tr785699895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silcon 2013.12.21. 22:15:28

Önmagában az ÁFA csalásnak nincs hírértéke, a kontinensen e sport igen nagy népszerűségnek örvend. Tévedések elkerülése érdekében jelzem, *nemcsak* nálunk. Egyszerűen önmagában az a tény, hogy az állam bizonyos esetekben kifizetőként jelenik meg, kellően nagy csábítóerő, ahogy a múltkori interjújában Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs említette. A vámhatárok hiánya segíti a köd előttem - köd utánam cégek közötti körbeszámlázásos csalást. A "körhintacsalások" megakadályozása EU szintű probléma, a magyar lehetőségek erősen korlátosak. Pl. vissza lehetne tartani az ÁFA kifizetést az ellenőrzés végéig, de már emiatt is volt balhé. (Nem a Fletó-féle költségvetési trükközéshez kapcsolódó visszatartásról van szó.)

Wendég 2013.12.23. 03:07:41

Kipukkadt ballib lufi.

Wendég 2013.12.23. 03:18:37

Humoros képet jobb lenne látni az ásotthalmi dk-jobbik koalíciós választásról,ahogyan Vona ott ül az mszps dk között,mivel a jobbik nagy szószólója az elszámoltatás hiányának , mivel koalícióra lépett az mszps dkával hogyan képzeli el a jobbik az mszp dkást a múltjukkal való elszámoltatást.,na ez lenne érdekes.Vona valahogy elnémult ,de a a dkás vadai is,Vadai:nácikkal soha:)))

alte trottel 2013.12.25. 23:04:57

@Silcon:
Csak nem képzeled, hogy egy szó igazság is van annak a ketyósnak a rágalmaiban? Különben is már nyomoznak a viselt dolgai után! Sújtson le rá a dolgozó nép megvetése és a NER teljes szigora!

Maga A Mi Vezérlő Csillagunk, Minden Idők Legesleg Nemhazudóbb Sohasehazudója mondta, hogy "Aki adót csal, annak börtönben a helye"!
Nahát!
www.youtube.com/watch?v=Zqf-PoaVRP4
(0:24-től)

Silcon 2013.12.26. 18:32:41

@alte trottel: az urat bizonyára elkapta a Snowden kór, csak a névadóval ellentétben szerintem neki nincs pár terabájtnyi *valódi* bizonyítéka. Pont ezt kereshették nála.

Először is, ha valakivel "elnéző" akar lenni a NAV, akkor arról bizonyára nem születik dokumentum se papíron, se gépen. Törvénytelenségről nem szokás közjegyző előtt, két tanúval hitelesített okiratot kiállítani, hogy aztán azokat mindenféle Horváth urak önkényesen az öltözőszekrényükben tárolják a megfelelő iktatási rendszer teljes mellőzésével. Az elnézést ekkor a szó másik értelmében gyakorolják, azaz elsiklanak a nyilvánvaló csalás felett.

Másodszor, ha a kiemelt adózó csalni kíván, azt nem sk. hajtja végre, hanem a közvetítő láncban elhelyez egy erre szakosodott, sűrűn cserélgetett vállalkozást, sőt, ha van elég esze, akkor e cég és önmaga között még van egy tiszta vállalkozás is. Neki ugyanis csak a saját, közvetlen partnerével szemben kell "kellő gondossággal" eljárnia, ha üzletet köt. Egy menő cég nem fogja kockáztatni, hogy a nevét egy *komoly* adócsalási ügyben megtépázzák.

Harmadszor, az őt ért megannyi hercehurca után nem hiszem, hogyha tényleg lenne valami adu ász a kezében, azt ne tette volna már fel a netre. Azért van a tor hálózat meg a proxy szerverek. Biztosításnak se rossz.

Axiómákról nem nyitok vitát, úgy mint:
- a politikus hazudik,
- a vállalkozó adót "optimalizál".

hátmármindennicknévfoglalt 2014.01.01. 17:52:57

Csakhát az állam legfelsőbb szintjén űzött korrupció a jelek szerint nem rendszeridegen, ezért az axiómák ebben a miliőben másként értendők. Ahol kötelező hazudni, a napi munka része, idegen a rendszertől (s ezért büntetendő) ha valaki azt nem teszi. Ha a csalás, a magánzsebbe állami segítséggel "szerzés" éppoly természetes, mint a "hosszú bájtos" esetlenkedés anno, ott az esetek nagy száma önmagában hagy(hat) nyomot - amit most az ügyészségnek kell eltakarítani.

Silcon 2014.01.01. 21:27:48

@hátmármindennicknévfoglalt: Mégiscsak lehetett valami Lady DI 70-30-as kijelentésében? A nagy tételeket szemmel láthatóan egyik oldalról sem piszkálják.

Nagyon úgy fest, hogy megint egy "melyik a kevésbé rossz?" választás előtt állunk.

2019.09.06. 03:52:23

Az elmúlt nyóc évhez képest mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Minden ki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket!
Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését” intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneszes! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!

Beköszönt a jóravaló világ! Ígéret cunami! Aki nagyobbat mer, az nyer? Esélytelenek bátorsága! Beváltani úgyse kellesz, de jól hangzik! Potyalesők „beetetése” hátha horogra akad, mint a hal! Jövő vizionálás, (vízébe fulladáskésőbb! Kártyavetés! Cinkelt kártyákkal! Varázsgömb! Elvarázsolódik, aki hisz benne! Tenyérjóslás! Melyik tenyérben, mennyi tűnhet el? Új kiválasztás! Kiválasztási eredmények fogyasztása később! Befutó verseny! Ellen felek, építette akadályokkal! Mez rángatása, leleplezés, idegen anyagi támogatás dopping vádakkal! Egymást szurkolók, (kormozás, bélsározás, és ellendrukkerek! Gáncsvetés, keresztbe tevés! Részt vesz benne minden tévés! Távolra ugrás, valóságtól elrugaszkodással! Zuhanás után felrándulás bambi jampink módjára! Távoli célok, egész a súlytalanság állapotának eléréséig! Beválthatatlan ígéretek zálogjegyeinek kibocsátása! Fogd a pénzt és fuss vidám, felelőtlen játék! Felelősségre vonás követelése, kizárólag az ellenfelek részére!

2019.09.06. 04:07:44

@alte trottel: Orvell világát a "nagy testvér figyel! BP gyökerű feltaláló eszköze lehetővé tette!Orr Bánnak!
"Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nincs az a város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója. Szóval, az álladalmi, társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörű rekordot, mint a sikkasztás terén! Csinálta az egész rendszer, melynek vezetőit leverték, de híveik még régi helyükön maradtak! Ismerős? A jövő térképén, Magyarország helyén 1 fehér folt lesz, ezzel a felírással, elsikkasztották! 1899 Debrecen
Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia! nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül, növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyvárad 1903!
Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek.
Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, csinálnak háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, hogy veszélyben a haza.
Jönnek a migránsok, riogatnak Galíciából bevándoroltak!
süti beállítások módosítása